Home Fashion Fashion favorieten Augustus

Fashion favorieten Augustus

Door Lana 01/09/2017
Fashion favorieten Augustus

Hee hallo, daar was ik weer. Kennen jullie mij nog haha! Het is iets minder dan een maand geleden sinds het laatste artikel op mijn blog is verschenen. Ik noem het maar even een korte blog vakantie ;). In die vakantie heb ik mij vooral bezig gehouden met het lezen van andere blogs, heb ik mijn werk als freelancer uitgebreid en zijn er wat veranderingen geweest rondom mijn webshop. Tussen al deze bedrijven door schiet het schrijven van artikelen voor mijn eigen blog er een beetje bij in en ik begon het een beetje te missen!

Maar het is het begin van een nieuwe maand en ik vond dit het perfecte moment om weer wat leven in mijn blog te blazen! Ik heb veel inspiratie en nieuwe ideeën voor Fashiondiary die ik dolgraag met jullie wil delen. Om maar gelijk goed te beginnen: in dit artikel deel ik mijn fashion favorieten van de afgelopen maand. Deze items droeg ik in Augustus het meest.

Kleding

Geel-wit gestreepte longsleeve van Pieces

Outfit Goed gestreept shirt

Als je mijn blog nog een beetje hebt gevolgd de afgelopen maand, dan heb je deze outfit met het geel-wit gestreepte shirt vast al gezien. Toen ik deze longsleeve zag hangen wist ik dat ik hem moest hebben. Streepjes draag ik elk seizoen wel. Dus mijn CPW haal ik sowieso wel uit dit kledingstuk. Het is een maatje L, maar hierdoor valt die lekker oversized en zijn de mouwen wat langer. Hij is zo makkelijk te combineren met rokjes, mom jeans, gewone jeans noem het maar op. Love it!

Blazers

Fashion favorieten augustus - blazers

We hebben niet echt een zomer gehad naar mijn idee, want ik heb mijn blazers regelmatig gedragen de afgelopen maand. Favorieten: mijn leopardprint blazer van Daylliance, gevolgd door de pinstripe blazer van Topshop en een beige blazer van Primark. Stuk voor stuk een boyfriend en oversized model, die ik combineer met mom jeans of sneakers of boots. Mijn go-to work outfit.

Mom jeans van Primark

Fashion favorieten augustus - mom jeans

Ik ben waarschijnlijk niet de enige die leeft in haar mom jeans. Ze zitten gewoon zo lekker! Je hebt al vaker kunnen lezen dat die van Primark mijn favoriet zijn en ook in augustus heb ik ze alle drie weer veel gedragen. Ik combineer ze graag met sneakers of enkellaarsjes en qua tops wissel ik graag af tussen T-shirts en blouses met een printje. Moet wel eerlijk bekennen dat ik stiekem al op zoek ben naar de perfecte leerlook skinny voor volgend seizoen.

Schoenen

Leopard print laarsjes met buckles van ASOS

ASOS leoperad boots met buckles

Want ik wil deze broek graag gaan combineren met deze leukerds! Je hebt ze in deze outfit al kunnen zien en ik vind zo gaaf. Ze rinkelen als ik loop waardoor ik als een cowboy klink, maar dat maakt mij echt niks uit. Ze maken elke outfit fun, lopen lekker en ze zijn een beetje overdreven. Daar houd ik van in schoenen. In het najaar wil ze dus graag stylen met een leerlook skinny en een warme knit erboven. Can’t wait! Ik geef het weer van de afgelopen dagen de schuld dat ik al helemaal zin heb om op de bank te kruipen met een kop thee en een dekentje. En dat ik online al aan het kijken ben naar nep bont jassen..

Croc print enkellaarsjes van Zara

Fashion favorieten augustus - croc print boots

Het tweede paar favoriete schoenen zijn ook een paar enkellaarsjes. Dit keer met een andere dieren print haha. Deze croc print laarsjes noem ik mijn Pipi Langkous laarsjes en heb ik ze in deze en deze outfit gedragen. Ze staan goed onder rokjes en mom jeans, waardoor ik ze makkelijk in verschillende looks kan stylen. En ook deze laarsjes wil ik graag met een leerlook skinny gaan combineren in het najaar.

Accessoires

Statement zonnebril van Lana’s Sieraden

Fashion favorieten augustus - statement zonnebril

Sowieso mijn favoriete zonnebril op dit moment! Je ziet de ovale, Kurt Cobain inspired zonnebril veel op Instagram. En ik spotte ‘mijn’ bril laatst in een vlog van Diana van DisforDazzle. Ik heb niet het iconische/ standaard witte exemplaar maar eentje met een leopardprint. Wat een stuk minder hard en in your face staat, terwijl het model nog steeds abnoxious blijft. En dat vind ik zo heerlijk aan deze statement zonnebril, lekker extra en een goede wallen verberger haha. Plus hij tilt je outfit instant naar leveltje fashionista!

Enough favorieten talk! Hoop dat je dit artikel leuk vond en ik hoor graag wat jouw fashion favorieten van de maand augustus waren, laat ze gerust achter in de comments. Evenals wat je van de mijne vindt!

Zit er een favorietje tussen die jij ook leuk vindt?

Dit vind je misschien ook leuk

1 comment

Nicole 02/09/2017 - 21:47

Echt mega toffe favorieten. Ik blijf echt verliefd op dat shirt. Ik wil hem!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.