Outfit | Leopardprint chic

Outfit panter print chic

Als je nog een fijne zon vakantie in het vooruitzicht hebt, lucky you. Ik wil zon en ik heb nog geen vakantie geboekt (nóg niet 😉). Het weer is hier de laatste tijd niet echt zomers en slecht te peilen. Ik weet soms ook niet echt wat ik aan moet en al helemaal niet als het een hele dag regent. Dan krijg ik gewoon zin om een herfstige outfit aan te trekken. Zoals deze outfit. Benieuwd naar de rest? Lees snel verder!

Outfit Panterprint chic

Deze outfit zou zo geschoten kunnen zijn op een dag in september.  Alleen verraad de volop groene boom dat het nog geen herfst is haha. Ik draag een vrij dik rokje met leopardprint, met fishnet tights en enkellaarsjes eronder. Mijn Pipi boots haha. Ik vind ze tof staan in deze look, ze geven die leuke twist en maken de outfit net een beetje anders.

Een herfst outfit in de zomer.. Zomer waar ben je?

Het enige zomerse item in mijn outfit is de witte, katoenen blouse. Het maakt de outfit chic en de combinatie van edgy on the bottom en chic on top vind ik heel leuk! Ik houd wel van spelen met verschillende stijlen en een beetje contrast in een look. Vind het ook super tof als outfits niet een bepaalde uitstraling of strikt thema hebben (helemaal netjes of helemaal sportief, begrijp je mij nog?). Het mag allemaal wel wat minder matchy en wat speelser. Een beetje Pipi’s stylo zeg maar haha!

Favoriete accessoire

De zonnebril met hexagon glazen is ook zo’n edgy item. Net wat minder standaard, opvallend en een echte blikken trekker haha. Love it! Als ik een favoriete accessoire voor de zomer moet kiezen dan zijn het echt opvallende zonnebrillen! Binnenkort meer over andere favoriete accessoires voor de zomer.

Outfit Panterprint chic

Outfit Panterprint chic

Outfit details:

Blouse: H&M (soortgelijke)
Leopardprint rokje: Primark (soortgelijke in de sale!)
Laarsjes: Zara (soortgelijke)
Fishnet tights: H&M (soortgelijke)
Hexagon zonnebril: Lana’s Sieraden

Wat vind jij van mijn herfst outfit in de zomer 😉 ?

5 Reacties

  1. 03/08/2017 / 21:01

    wat een cute rokje! en jaa, ik mis de zon ook zo.. 🙁

  2. 03/08/2017 / 08:28

    Oooh ik heb net een panterprint rokje gekocht dus dit is goede inspiratie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *