Outfit | Goed gestreept

Outfit Goed gestreept shirt

Van gestreepte shirtjes kan je er nooit teveel hebben. En ik kon deze longsleeve met gele en witte strepen moeilijk laten hangen. Toen de verkoopster tegen mij zei dat dit kleurtje mij heel mooi zou staan, was ik helemaal blij dat ik dit vrolijke shirtje aan mijn streepjes collectie ging toevoegen. Uiteraard trok ik hem de volgende dag meteen aan, jup een longsleeve in hartje zomer. Kan gewoon haha! Benieuwd hoe die staat? Lees snel verder!

Outfit Goed gestreept shirt

Geel gestreept shirt – Pieces

Ik vond dit shirt eenzaam op het sale rek in een winkel bij mij in het dorp. Het is een maat L maar inmiddels ken ik mijn eigen lichaam wel redelijk en wist ik dat dit shirt een prima oversized fit zou hebben voor mijn bouw. En ik was toch van plan hem in broeken en rokjes te dragen, dus dat die te lang is maakt ook niet zoveel uit. Als ik deze outfit zie word ik gelijk heel vrolijk!

Mom jeans – Primark

Deze mom jeans  vind ik superfijn en ik heb ze dan ook in drie verschillende kleuren. Ze sluiten goed aan bij m’n billen en de pijpen zijn niet te lang. Maar ik kan ze ook oprollen en daardoor zijn de jeans zijn heel goed met laarsjes te combineren. Zonder dat het te bulky of lomp (oké misschien een beetje, maar hé je bent een Man Repller of je bent het niet) oogt. Ik heb mijn leopard print laarsjes al onder mijn blauwe mom jeans gedragen en dat stond ook super leuk!

Enkellaarsjes – Zara

Ik noem ze mijn Pipi Langkous laarsjes haha. Ze hebben een croc print, een hoog en smal model en ronde hak. Wat ik vooral leuk vind is de lange neus en de niet al te hoge hak. Ze lopen daardoor een stuk lekkerder, hoewel ik ze wel even heb moeten inlopen. Het valt mij echt op dat ik het steeds leuker vind om vaker wat lompe, opvallende schoenen te dragen. Nu zijn deze laarsjes niet per se lomp, maar wel een beetje gecombineerd met een wijdere broek. Maar dat vind ik juist een leuke twist in een outfit.

Outfit Goed gestreept shirt

Outfit details

Gestreept shirt – Pieces (soortgelijke)
Mom jeans – Primark (soortgelijke)
Laarsjes – Zara

Wat vind je van mijn nieuwe goed gestreepte shirt?

1 Reactie

  1. Ginger
    28/07/2017 / 15:09

    Erg leuk shirtje. Hou zelf ook van streepjes en de kleur is echt gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *