Home Fashion Een week in outfits

Een week in outfits

Door Lana 19/06/2018
Een week in outfits

Het leek me leuk om mijn outfits voor een weekje elke dag vast te leggen,  so I did! Ik begin netjes op maandag haha. De dag ervoor ben ik met een vriendin naar de stad geweest en daar heb ik o.a. dit stippen blouseje gescoord. Ik trok hem gelijk aan naar het werk de volgende dag, zo leuk vind ik hem! Benieuwd wat ik de rest van de  week allemaal heb gedragen en of dat een beetje afwisselend is? Lees snel verder!

De groene kleur van het blouseje is mooi, vooral in combinatie met jeans. En toen ik deze platforms in de New Yorker spotte wist ik dat die heel goed bij verschillende (zomerse maar ook minder zomerse) lookjes zouden passen. Dus kocht ik ze en heb ik ze sindsdien al best vaak gedragen (wat altijd een goed teken is bij mij ;)).

Dinsdag & woensdag

Week in outfits: dinsdag & woensdag

Ja, ik droeg twee dagen achter elkaar dezelfde outfit ;). Maar dat kan gewoon als je een dagje vrij bent, nobody knows haha. Dinsdag was mijn vrije dagje en tot laat in de middag heb ik in m’n thuiskloffie gelopen. Totdat ik besloot mee te gaan naar Den Bosch (meer dan 2 uur rijden vanaf waar ik woon) om twee stoelen op te halen. As yo do op een dinsdag haha! Het oversized slogan T-shirt (deze van Zara met Blurred Feelings from the past erop) was diezelfde dag binnen gekomen.De blazer van Monki is ook nieuw. In de vorige outfit diary vertelde ik dat ik hem in een XXS had besteld en dit is ‘m dus aan. Zit toch een stuk beter qua fit en door de beige kleur matcht die ook heel goed met lichte denim I love it! Heeeel stiekem vind ik het leuk dat het wat minder mooi weer is, want dan kan ik mijn jasjes aan hehe 🙊.

Donderdag

Week in outfits: maandag

Donderdag werkte ik vanuit huis, vandaar het hoofd zonder make-up ;). Op dagen dat ik thuis achter mn bureautje op de computer zit, vind ik dit soort lookjes altijd heel comfy. Je kunt op linker foto het Blurred Feelings shirt wat beter zien. Vind hem echt heel vet, het roze tegen het blauw en de font. Die doet me trouwens heel erg denken aan die pre opgemaakte lettertypes die je altijd kon kiezen in Word. Waar je je spreekbeurt en opdrachten altijd mee oppimpte haha. Wie weet hoe dat ook alweer heet? Ben het even kwijt, laat het achter in de comments if you do! De trench ging over dit lookje om te kijken hoe die over dit soort outfits staat. Ik ging de deur verder niet uit. Maar I like it :).

Vrijdag

Week in outfits: vrijdagIk werkte een ochtendje op kantoor en trok mijn plantenbroek weer eens aan. Het is de perfecte broek voor the office. Helemaal in combinatie met een blazer en fitted topje met wat langere korte mouwtjes. Hoewel lila niet meteen een kleur is die je met zo’n broek zou stylen, vind ik het wel heel tof staan. Om het geheel wat meer casual chic te maken droeg ik mijn nieuwe witte platform schoenen eronder. Ik had eerder nooit zoveel met platforms, maar nu draag ik ze (heb inmiddels een aardige collectie) best vaak. Later deze week komt er nog een How to style artikel online over dit soort schoenen, dus stay tuned voor dat!

Zaterdag & maandag

Week in outfits: zaterdag & maandagVan de office door naar het weekend met vaderdag, strolls door Intratuin en de stad ging met één simpele outfit wissel: het spijkerjack. Gooi die over elke outfit en you’re good to go. Van zondag heb ik geen outfit foto. Maar ik droeg wéér de plantenbroek en dit keer met een simpel zwart T-shirt en m’n Adidas Superstars. Perfect om vaderdag in door te brengen ;). En dan zijn we beland bij de laatste outfit. Ik vond de combi van afgelopen dinsdag zo leuk dat ik de bovenkant weer droeg en de blazer nu combineerde met beige jeans. Wordt het gelijk een frisser lookje van, perfect om je week zo te beginnen als je het mij vraagt!

Welke outfit is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk

4 comments

Djuli 24/06/2018 - 11:06

Prachtige outfits! Vooral je stipjesblousje en plantenbroek vind ik super tof!

Reply
Bianca 23/06/2018 - 11:37

Super leuk vind ik je outfits hoor. Echt het type kleding waarin ik mij helemaal lekker voel.
I feel you, girl 😉

Reply
Marjolein 20/06/2018 - 15:24

Super leuke outfits! Ik vind je plantenbroek echt geweldig :D.

Reply
Lana 20/06/2018 - 20:57

Thanks Marjolein :), vind hem zelf ook helemaal geweldig en ben er heel blij mee!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.