Home Fashion Outfit diary met veel nieuwe items!

Outfit diary met veel nieuwe items!

Door Lana 05/06/2018
Outfit diary met veel nieuwe items!

Long time no outfit diary! En gezien ik de afgelopen paar maanden redelijk wat nieuwe items aan mijn wardrobe heb toegevoegd, leek het me wel leuk om die gelijk te laten zien. Het is weer een verzameling van een paar weken, dus er zitten dagen tussen waarop het super warm was, maar ook dagen dat het regende en wat kouder was. Mijn outfits verraden het weer in ieder geval goed haha! Kijk je mee?

Outfit diary Summer Looks

Toen ik dit T-shirt op de Bershka site zag wist ik dat ik hem moest hebben. Slogan tee’s vind je overal op het moment, maar de meeste vind ik een beetje cheesy of vreemd haha. Deze gaat over eten en laat pizza nu net mijn lievelingseten zijn, dus dat draag ik met liefde :P. Zoals je in de outfits hierboven ziet is het T-shirt heel makkelijk te stylen. Zowel met een leuke midi-rok (deze is van Monki) als met denim culottes. Die zijn ook nieuw van Bershka. En wat is dat een leuke toevoeging op mijn jeans collectie zeg, ben er heel blij mee!

Ik heb denk ik iets teveel geshopt, want alles in deze look is nieuw. Oeps haha! Ik zocht nog naar een mooie trenchcoat, maar vind ze vaak iets te prijzig. Toen spotte ik deze trench in de aanbieding bij New Look en scoorde ik hem voor €35 (originele prijs €70). En dat is echt een goede prijs voor zo’n klassieke jas. Het is echt een mooie trench en de kwaliteit is ook dik in orde. Het is een vrij zware en stevige jas, wat hem ook super geschikt maakt om te dragen als het wat meer afkoelt. Stiekem wil ik hem heel graag aan, maar het is veel te warm buiten haha! Onder de trench draag ik mijn uniform voor op warme dagen: een slogan T-shirt van Zara, rode pleated midi rok van Primark en chunky dad sneakers van Zara.

Outfit diary 20

Een ander uniform voor de wat minder warme dagen en de dagen dat ik op werk ben (waar airco is) is een mom jeans, katoenen blouse en sneakers combo. De geel met wit gestreepte blouse is ook nieuw en van Monki. Vind hem super vrolijk en zomers en de fit is ook een beetje retro. Ik krijg er een heel eigthies gevoel bij op de een of andere manier. Vraag me niet waarom haha. In combinatie met blauw denim knalt de kleur er lekker uit en is het echt een fris en zomers lookje. Doordat de blouse kort is kun je hem ook makkelijk in je broek stoppen en staat het ook leuk wanneer je hem open draagt. Twee thumbs up voor veelzijdige kledingstukken!

Meiden die op een kantoor met airco werken, herkennen de struggle vast wel: je moet je niet te koud kleden voor de airco, maar ook weer niet te warm dat je meteen een klap in je gezicht krijgt van de warmte wanneer je weer naar huis gaat. In deze outfit draag ik ook een jeans & blouse combo maar dan met mijn platform schoenen eronder. Maar je kunt een blouse ook heel leuk combineren door hem open te dragen met een T-shirt of mouwloze top eronder. Zo heb je een soort van binnenjasje waarmee je het niet te koud krijgt door de airco en als je tijdens de lunch naar buiten gaat, doe je je blouse gewoon uit. Et voila, office outfit sorted ;). De roze katoenen blouse is van Primark, grijs en roze vind ik altijd een top kleurencombi!

Deze blazer kon je ook al gespot hebben in een outfit in mijn laatste fashion favorieten artikel. De afgelopen dagen was het te warm voor een blazer. Maar nu we een paar frisse dagen hebben, zijn blazers de perfecte jasjes om te dragen. Dan maak ik altijd van de gelegenheid gebruik om mijn mooiste exemplaar aan te trekken. De donkergroene kleur van deze Mango blazer vind ik heel mooi en elk kleurtje wat je er bij draagt krijgt een extra pop. Zo ook het shirtje met lipjes. Normaal zou ik zoiets nooit kopen, maar iets trok mij in dit shirtje van Bershka waardoor ik hem moest hebben. En wat blijkt, hij doet het heel goed als sneakpeek onder blazers en jasjes. De chunky sneakers maakten het wat minder chic en wat meer sportief. Ik voelde me een echte Business casual spice (snap je de referentie naar de Spice girl schoenen die elk meisje in de nineties had?) ;).

Outfit diary Summer Looks

Gosh, wat kan ik uitgebreid praten over mijn outfits haha! Dit is de last one met een leuke geruite blazer (yes ook nieuw) van Monki. Daaronder een retro gestreept shirtje van Zara voor the extra clash of prints. Ik twijfel een beetje over de oversized fit van deze blazer (draag hem hier in een maat XS). Nu weet ik dat Monki redelijk groot valt en dat dat ook een beetje hun stijl is. Nu is oversized ook wel mijn stijl, maar ik moet er nog een beetje aan wennen! Wat vinden jullie, is die te groot of is die gewoon prima oversized? Ik vind hem in combinatie met mom jeans en sneakertjes in ieder geval al wel heel leuk staan. Ik ga even kijken of ik hem met meerdere items uit mijn kledingkast leuk kan combineren. Als jullie nog tips hebben waarmee ik hem leuk zou kunnen stylen, let me know in de comments!

Edit: toen ik het linkje voor deze blazer ging opzoeken zag ik dat de XXS weer beschikbaar was. Die heb ik nu besteld en ik hoop dat die net wat mooier oversized zit!

Deze outfit diary is eigenlijk gewoon een soort van (pashokjes stylo) shoplog geworden haha. Doordat ik bijna alle nieuwe kledingstukken nog online kan vinden heb ik ze gelinkt! Dus zie je iets leuks, dan kun je het online checken en bestellen :).

Vind je die hele lappen tekst niks en kijk je gewoon liever naar de afbeeldingen? Of vind je mijn verhalen over outfits en het stylen van kledingstukken wel interessant om te lezen? Ik hoor graag wat jullie van deze wat uitgebreidere outfit diary vinden.

Wat is jullie favoriet outfit? De mijne is denk ik wel de laatste look!

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.