Home Fashion How to style: Leopard print boots

How to style: Leopard print boots

Door Lana 21/07/2017
How to style: Leopard print boots

Yes, het is hartje zomer en ik heb nieuwe enkellaarsjes aan mijn schoenen collectie toegevoegd, niet logisch maar wel in mijn wereld haha. Deze ASOS Relieve leopard boots zijn heerlijk extra. Ze hebben én leopard print én buckles die rinkelen als je loopt. Ze zijn harig, hebben een puntige neus en een beetje een western vibe. Maar niet te, anders had ik ze niet leuk gevonden ?. Benieuwd hoe ik van plan ben deze leopard print boots te stylen? Lees dan verder!

Mijn nieuwe policy met het kopen van nieuwe items

Ik moest van mezelf eerst een ander paar enkellaarsjes verkopen (dat zijn m’n beloved ASOS zip boots geworden) voordat ik nieuwe mocht kopen. Dat is mijn policy op het moment; wil ik iets nieuws, dan moet er iets ‘ouds’ weg. Ik verkoop het op mijn United Wardrobe account of ik geef het aan het Leger des Heils en maak er andere mensen blij mee. Voel ik mij beter bij en zorgt ervoor dat mijn kledingkast niet onnodig uitpuilt met items die ik niet vaak tot nooit draag. Nu we dat ‘uit de weg’ hebben, back to the leopard print boots!

How to style: leopard print boots

Ik kocht deze leopard print boots met een reden. Om mijn basic outfits wat minder basic te maken en ook omdat het in de zomer de perfecte nude boots zijn. Nu is leopard print niet echt een nude te noemen, maar als je het printje weglaat in het geval van deze laarsjes, dan hebben ze de perfecte nude kleur voor mij. Ze passen goed bij mijn huidskleur en daarom kan ik ze ook leuk stylen onder jurkjes en rokjes. Dat ze een leopard print hebben maakt het misschien een uitdaging, maar wel een leuke! Hoe ik ze van plan ben te gaan combineren? Zo:

Keep it basic

Jeans en een T-shirt basic. Negen van de tien keer is dat mijn outfit en soms ben ik wel even klaar met sneakers, loafers of sandalen. Dan wil ik iets meer fun en nu kan ik deze laarsjes aan de outfit toevoegen en be done with it haha. Ik heb nog niet geprobeerd ze te stylen met mijn geliefde mom jeans, maar als dat leuk staat dan voel ik een uniformpje opkomen. In de outfit inspiratie foto’s hieronder heb ik ook een outfit met straight leg jeans en leopard print laarsjes gestopt, dat staat super leuk! Alle outfits in die inspiratie collage zijn vrij basic en geven goed weer hoe ik mijn eigen laarsjes ook ga stylen. Zeker even door scrollen dus ?.

ASOS leopard boots met buckles

Zomer proof: blote benen

Zoals ik al zei wil ik deze leopard print enkellaarsjes in de zomer gewoon kunnen dragen en daarom wil ik ze graag combineren met jurkjes en rokjes. Terwijl ik dit type draag ik ze met een spijkerrokje en zachte beige knit. Vind denim en nude echt een leuke combinatie en het past goed bij de laarsjes. Het waait buiten dus het is niet mega warm, wat het perfect weer maakt voor blote benen met laarsjes. I love de outfit en zal hem snel delen op de blog. Het is al best een tijd geleden dat ik outfits heb gedeeld hier op Fashiondiary. Tijd 😉 om daar verandering in te brengen. Genoteerd: outfit foto’s maken! Hier alvast een sneak peek:


Tough it up

Als het wat kouder wordt ga ik deze laarsjes zeker met m’n nep leren skinny stylen. De schoenen hebben een stoere uitstraling. Met een leren broek komt het rock-achtige in de laarsjes wat meer naar boven. Een mooie, chunky knit erboven, waarschijnlijk weer in een beige of andere nude tint en ik heb mijn pre-fall outfit al klaar. De laarsjes sluiten perfect aan om mijn enkels en als ik mijn broek erin stop heb je niet van die lelijk bobbels erboven uitpiepen. Het zorgt voor die mooie slimming legs look, ook omdat ze een puntige neus hebben. Simpel t-shirt erboven (m’n YeezLouise t-shirt bijvoorbeeld) en een blazer om het wat meer edge te geven.

Outfit inspiratie met leopard print boots

Het was nog best wel lastig om leuke outfits met leopard print boots te vinden. Maar de outfits die ik vond zijn wel heel tof en precies hoe ik mijn eigen boots wil gaan stylen. Er zitten niet voor niets twee stijliconen (Leandra Medine en Alexa Chung) tussen ?. Maar ook de off model duty all black look vind ik heel gaaf, en ik zie mezelf al helemaal in die look als het wat kouder wordt. Nu ik de outfit van Alexa weer zie moet ik ook heel snel een combinatie gaan maken met mijn nep leren rokje en weer een pony laten knippen, die mis ik toch wel een beetje..

Outfit inspiratie leopard print bootsOutfit inspiratie leopard print boots

Wat vind jij van (mijn) leopard print boots?
Hoe zou je ze zelf stylen?

Dit vind je misschien ook leuk

4 comments

Nele 27/07/2017 - 18:56

Wat een mooie schoenen! Vind ze heel leuk bij de spijkerbroek passen!

Reply
Ginger 23/07/2017 - 11:24

Echt super leuke schoenen, heb ze meteen op m’n asos wishlist gezet!
Kleine tip voor als je shopt bij Asos, zet je land op Engeland/UK en je valuta op Britse ponden, scheelt soms een hoop geld. Op deze schoenen bijv. al €15,- en je kunt het op deze manier gewoon naar Nederland laten verzenden.

Reply
Joanne 21/07/2017 - 18:38

Wat zijn ze leuk! 🙂 Jammer genoeg vind ik zulke enkellaarsjes vaak niet lekker lopen..

Reply
Malou | Blonde Blossom 21/07/2017 - 12:47

Die look van Alexa Chung is zo tof! Ik wil nog heel graag leopard laarsjes, dat staat gewoon echt heel leuk. Moet er nog wel even de ballen voor hebben, maar dat komt wel, hahah! Malou x

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.