Mijn fashion favorieten van de afgelopen maanden

Net als heel veel andere mensen heb ik de afgelopen weken ook genoten van het heerlijke weer. En ben ik zelfs een beetje verkleurd :). Ook mijn kledingkast heeft een switch gemaakt. Er hangen een hoop zomerse dingen tussen en het lijkt me leuk om mijn (zomerse) fashion favorieten met je te delen! Benieuwd wat ik de afgelopen tijd veel heb gedragen en over welke items ik zeer te spreken ben? Lees snel verder!

Fashion favorieten leopard blouse Loavies

Favoriete kledingstukken

Leopard blouse Loavies

Deze blouse met leopard print vind ik echt geweldig! En nog leuker, ik ontving van Loavies €50 shoptegoed omdat ik hun had getagd in Instagram post (die je hieronder ook tegenkomt bij één van mijn andere fashion favorieten). Ik was al een tijdje op zoek naar een leopard print blouse en deze in een beetje een pyjama-achtige stijl vind ik heel leuk. En ik heb hem al veel gedragen samen met mom jeans en m’n Vans!

Witte oversized blouse H&M

Blouses waren favoriet de afgelopen tijd. Het is het perfecte kledingstuk voor die warme dagen, waar je jammer genoeg ook veel binnen zit (op kantoor of op school). De katoenen witte blouse van H&M heb ik al best lang en trok ik eerder niet zo vaak aan. Nu is het een item dat zodra die uit was komt ik hem meteen weer aantrek (uiteraard nadat ik hem gestreken heb). Hij heeft de perfecte oversized fit en is netjes maar ik krijg er ook een beach vibe bij, want de blouse is ook een prima cover-up over je badpak of bikini. Nu ben ik nog niet naar het strand geweest dit jaar, en heb ik hem in m’n (weer) mom jeans gedragen.

Fashion favorieten witte blouse H&M

A-lijn midi rok met stippen Primark

Mijn absolute favoriet! Zeker op de dagen dat het 30 graden was. De kleur, het model en de schattige print maken deze midi rok super makkelijk om te combineren. Ik droeg er graag een zwart fitted T-shirt boven en mijn Birkenstock’s die ook in dit fashion favorieten lijstje voorkomen. Maar ook die witte oversized blouse staat super leuk op deze rok. Shorts en andere strakke kleding vind ik echt niet fijn om te dragen op hele warme dagen. En daarom kun je mij altijd in zwierige kledingstukken als midi rokken of zomerjurkjes vinden. Love it!

Favoriete schoenen

Sandalen met studs Loavies

En dan combineer ik die rokken en jurkjes het liefst met deze sandalen met studs van Loavies. Toen ik ze zag op de webshop moest ik ze hebben. Ik draag mijn Bircks echt heel veel en dit is de stoere variant daarop en zorgt voor een beetje afwisseling in mijn oufits. Ze zijn van echt leer en ook een stuk zwaarder, maar ze geven elke outfit iets stoers. Wat ik dan weer leuk vind om te combineren met girly en vrouwelijke items. Naast rokjes en jurkjes doen deze sandalen het ook heel goed onder shorts en uiteraard mom jeans (mijn go to jeans op dit moment).

Birkenstock Arizona’s

De blogger sandaal die vorig jaar immens populair werd en nu een beetje vergeten is. Maar ik ben hem zeker niet vergeten, draag ze bijna elke dag! En ik vind het nog steeds de beste zomerschoenen aankoop van vorig jaar. Het zijn niet de mooiste sandalen maar oh wat lopen ze lekker. Ik kan hier makkelijk een hele dag op rondlopen zonder last te krijgen van mijn voeten. En ze passen onder alles. Rokjes, jurkjes, jeans, shorts, playsuits, noem maar iets en het kan met deze sandaal gecombineerd worden. Ze hebben die ugly but cute vibe over zich en juist omdat ze een beetje lomp zijn vind ik zo leuk!

Fashion favorieten afgelopen tijd

Vans Sk8 Low

Als ik mijn sandalen niet draag, dan kies ik voor m’n nieuwe Vans. Ook al zulke comfortabele schoenen. Passen overal bij en maken elke outfit een beetje sportief. Als ik mijn outfit met pantalon en blazer iets te netjes vind, dan trek ik gewoon deze sneakers aan en ik ben tevreden. Dat half vrouwelijk Nederland dezelfde schoenen heeft boeit mij niet echt. Sneakers zijn comfortabel en dan heb je al gauw dat je ze veel spot. Zelfde verhaal met de Stan Smiths en Superstars. Wat dit over mij zegt: dat ik sneaker trends diehard volg haha!

Fashion favorieten Vans Sk8 low

Favoriete accessoires

Gucci inspired suede tas

Lange tijd was deze tas van Zara mijn go-to tas. Maar als ik mijn rugtas niet nodig heb en een kleine tas wil, grijp ik steeds meer naar deze prachtige suede tas! Ik kocht hem bij Zeyrek in Enschede. En ja, hij is duidelijk geïnspireerd op de famous Gucci Dionysus bag. Voor een knock-off is die echt heel mooi! Het maakt je outfit af en zorgt ook een beetje voor die luxe uitstraling. Ik vind designer tassen echt prachtig, maar wil er nog niet in investeren. Dat er winkels zijn die soortgelijke tassen voor een leukere prijs verkopen vind ik dan ook top! Misschien komt de original ooit nog wel ;).

Fashion favorieten Gucci inspired bag

Wat zijn jouw fashion favorieten op dit moment?

2 Reacties

  1. 06/06/2017 / 08:29

    Wat een leuke items allemaal! Vooral die laatste tas vind ik erg mooi! Zelf heb ik die oversized blouse in het roze, die zit echt héérlijk! Dat is mijn favoriete item op dit moment 🙂 Liefs, Sija

  2. 05/06/2017 / 09:30

    Oh wauw, allemaal leuke dingetjes! Ik ben ook echt in love met jouw tas 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *