Home Fashion Wishlist lente 2018

Wishlist lente 2018

Door Lana 11/02/2018
Wishlist lente 2018

En toen was het alweer februari. Ik kan haast niet geloven dat we de eerste maand van het nieuwe jaar alweer hebben gehad. Het klinkt heel cliché, maar het is toch waar: wat gaat de tijd snel! Sinds december heb ik niks op mijn blog geplaatst en zo is er twee maanden niks online gekomen, oeps. Maar ik heb de blog kriebels weer te pakken en dat heeft deels te maken met de nieuwe lente collecties die nu langzaam beginnen binnen te druppelen in winkels online en offline. De perfecte kans om een wishlist samen te stellen voor het volgende seizoen. And so I did ?.

Spring is coming!

Hoewel de lente nog wel even op zich laat wachten ben ik al wel aan het zwichten voor de nieuwe lente kleurtjes. Vooral lichtblauw, geel en oranje zijn favoriet. Kleur moest sowieso terug komen op mijn wishlist.

Lichtblauwe sweater of trui

En dat doet het in de vorm van een fijn sweatshirt van Monki in de perfecte lichtblauwe kleur. Het model is goed, niet te lang en niet te kort en het opstaande kraagje is een leuk detail wat de sweater toch een beetje een nette touch geeft. Denk er een leopard flare onder en een paar sneakers en je hebt een hele leuke outfit!

Duurzame sneakers

En over sneakers gesproken, het paartje in deze wishlist is van het merk Veja. Ik vind ze heel vet omdat ze er een beetje  oldskool uitzien. Maar ook omdat Veja een fair fashion merk is en de sneakers deels van gerecycled plastic zijn gemaakt. Tof!

Signet ringen

De sieraden trend van dit moment: signet ringen. Van oorsprong een mannen ring en ook wel bekend als een zegelring. Je kunt ze om je ring vinger dragen maar je ziet ze vaak gedragen om de pink.  De signet ringen van Fashionology en Mimi et Toi vind ik heel mooi. En vrij recent ontdekte ik de ringen van sieraden brands Flawed en Wildthings Collectables. Zitten ook een paar hele mooie tussen.

Signet ringen
Links: Flawed | Rechts: Wildthings Collectable

Een gestreept overhemd

Nog meer kleur! Toen ik dit overhemd van H&M in de winkel zag hangen trok die meteen mijn aandacht. Het is niet je standaard gestreepte overhemd. Maar eentje met een twist door de oranje strepen. I love it! Zeker in combinatie met mid-blue jeans waar je hem lekker nonchalant in kunt ‘proppen’.

Jeans met rechte pijpen

De Way jeans van Weekday hebben de perfecte mid-blue kleur en zullen goed samengaan met het oranje gestreepte overhemd en de witte Veja sneakers uit deze wishlist. Ik heb nog niet eerder straight leg jeans gehad en wil het graag uitproberen. Dit model van Weekday vind ik het mooist en heeft ook lengtematen en dat is altijd een pluspunt in my books. Krijg helemaal zin om deze outfit gelijk aan te schaffen haha. De jeans is er ook nog in een mooie vintage wash kleur.

Een goede rugtas

Sinds de middelbare school heb ik eigenlijk geen goede rugtas meer gehad. Mijn Eastpak is te oud en vies voor woorden en ik draag mijn laptop nu rond in een nepleren rugtas van Primark. Die nodig aan vervanging toe is. De rugtassen van Fjällräven Kanken zijn echte fashion items, maar ook super praktisch omdat ze er ook speciaal voor 13inch laptops zijn. En kijk, dat heb ik nodig. Ik ga wel voor de veilige zwarte variant, hoewel ik de roze ook super cute vindt

Midi rokken

In de zomer kun je mij uittekenen in midi rokken en sandalen. En sindsdien draag ik ze ook graag als het wat kouder buiten is. Korte rokjes zijn teveel gedoe voor mij en midi rokken kun je superleuk op verschillende manieren stijlen. En je hebt ze in allerlei leuke soorten. Zoals bijvoorbeeld de zwarte denim variante met contrasterende stiksels (trend-alert!) van Weekday. Of een midirok met een leuke print zoals deze van Zara, love it! Nu in de winter met een trui erboven en laarsjes. En straks in de lente/zomer met blote benen en sneakers of sandalen.

Kitten heels

Een paar jaar geleden zouden meiden je vol afschuw aankijken als je het over kitten heels had. Hoe hoger hoe beter. Nu was dat nooit mijn motto als het op schoenen aankwam. En ik ben dan ook heel blij dat de kitten heel een fashionable comeback heeft gemaakt. In de vorm van sock boots en enkellaarsjes, maar ook in vintage slingbacks. De enkellaarsjes uit mijn wishlist komen van Monki en hebben een hakhoogte van 5 cm. Zie jij ze ook al voor je in combinatie met die leopard midirok en een grote trui? Of onder de jeans met het oranje gestreepte overhemd? Twee outfits die ik zo zou dragen!

Wie is er ook zo klaar voor de lente? En wat staat er nog op jouw wishlist?

Dit vind je misschien ook leuk

1 comment

Mei Qi 11/02/2018 - 20:51

Aah ik zou ook graag nog een zwarte fjallraven willen! Ik heb nu een donkergroene, maar een zwarte vind ik ook super mooi!!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.