Home Fashion Heus wel fashionable: de rieten tas

Heus wel fashionable: de rieten tas

Door Lana 23/05/2017
Heus wel fashionable: de rieten tas

Ik zag ze steeds vaker voorbij komen: tassen gemaakt van riet. Niet de rieten tas waar je oma mee loopt als ze boodschappen doet. Of die je zo voor aan je fiets vast kunt maken. Dat zijn niet echt tassen waar je je je outfit mee af wilt maken. Maar stijlvolle shoppers en kleine tasjes gemaakt van riet of raffia. En alsof het in de lucht hangt: Zara komt met super leuke rieten tassen in het assortiment and I love it! Kijk je mee naar deze leuke trend?

De rieten tas, heus wel fashionable

Mand tas Zara | Raffia buideltas Zara

Zijn ze niet schattig! Normaal vind ik schattige dingen drie keer niks, maar voor de rieten tas maak ik graag een uitzondering. Het begon uiteraard op Instagram. Daar spotte ik een aantal fashionbloggers al met een rieten tas. Groot of klein, het maakt niet echt uit, ik vond de tas echt zo leuk staan in hun zomerse outfit. Ik dook Pinterest op en typte daar het woord basket bag in en toen begon mijn fashion hart nog sneller te kloppen. Allemaal toffe chicks met een rieten tas aan hun arm. In de meeste awesome outfits, ofcourse.

De rieten tas: van shopper tot buideltas

Misschien voel ik me wel super aangetrokken tot de tas (alsof dat kan haha maar you get it) door de mega casual vibe die die elke outfit geeft. Ik vind zowel de grote shoppers als de kleine rieten tassen echt heel cute. De grote zijn zo heerlijk om al je boodschappen stijlvol in  te vervoeren en die kleine basket bag, need I say more?! Perfect voor op vakantie, want eerlijk een schattige rieten tas tilt je zomerjurk naar de next level. Heck, elke zomer outfit krijgt een extra summer upgrade door een rieten tas. Kun je lezen dat ik (iets) te enthousiast ben over deze tas?

Rieten tas inspiratie

Rieten tas inspiratie

Rieten tas inspiratie

Foto’s: hanna.elle.se,  maria_bernad, TheyAllHateUs, Collagevintage.com, ejstyle.co.uk, look.co.uk

Wat vind jij van de rieten tas?

Dit vind je misschien ook leuk

10 comments

Nicole 25/05/2017 - 01:06

Súper leuk! Ze zien er zo zomers uit, krijg er echt een beetje een ‘strandgevoel’ van 🙂

Reply
Lana 26/05/2017 - 09:30

Leuk zijn ze hé! Krijg ook echt zin om naar het strand te gaan of te picknicken :).

Reply
Joanne 23/05/2017 - 11:09

Zo tof! Ik vind vooral al die nieuwe vormen (snapje? hahah) heel leuk!

Reply
Lana 24/05/2017 - 17:13

Haha ik snap het ;)! Ik vind die nieuwe vormen ook heel gaaf, een keer wat anders! Maar m’n favoriet blijft de linker van Zara.

Reply
Lilia | Lily Like 23/05/2017 - 10:10

Ik vind ze zo cute! Vroeger had ik altijd een rieten mandje als ‘tasje’ in Rusland, dit doet me er zo aan denken haha 🙂

Reply
Lana 24/05/2017 - 17:09

Ah leuke herinnering Lilia :)!

Reply
Sija 23/05/2017 - 09:14

Ik vind ze echt heel erg leuk! Zoals Malou hier boven ook zegt, het geeft echt een zomergevoel <3 Zo'n tonnetje zou ik niet snel dragen, lijkt me een beetje onhandig maar een strandtas daarentegen lijkt me super! 🙂

Reply
Lana 24/05/2017 - 17:08

Ik zou ook niet voor het tonnetje gaan, maar die kleine rieten tassen vind ik echt super cute. Die zou ik wel dragen in een zomerse outfit!

Reply
Malou | Blonde Blossom 23/05/2017 - 08:40

Ik vind de rieten tas zo tof! Het geeft echt een summerfeel aan je outfit, totaal niet suf vind ik. Mooi los jurkje erbij en ik zie mijzelf wel naar het strand gaan! Malou x

Reply
Lana 24/05/2017 - 17:07

Dat vind ik dus ook 🙂 en het is inderdaad ook een ideale strand tas!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.