Outfit | Mom jeans & roze glitter sokken

Outfit Goodbye skinny jeans

Ik merk de laatste tijd dat ik heel snel uitgekeken ben op skinny jeans. Mijn voorkeur gaat uit naar mom jeans, rokjes en zelfs mijn pantalon die een paar maanden ongedragen in mijn kast heeft gelegen heb ik weer eens aangetrokken. Is het goodbye skinny jeans voor mij? Of ben ik gewoon toe aan iets nieuws? In ieder geval in deze outfit is het wel even goodbye naar de skinny en hello mom jeans met roze glitter sokken en platforms. Benieuwd naar de hele outfit? Lees snel verder!

Outfit Goodbye skinny jeans

Outfit Goodbye skinny jeans

Outfit Goodbye skinny jeans

Outfit Goodbye skinny jeans

Het gestreepte truitje is nieuw en van Primark. Dit soort truitjes heb je in allerlei kleuren en verschillende streep patronen, I like it. Het is de perfecte top om boven mom jeans of boy friend jeans te dragen. Zelfs met rokjes staat het leuk. Hij is strak waardoor je hem makkelijk in je broek of rokje kunt stoppen. Maar wat mij vooral trok in dit truitje waren de kleuren. Er zit zwart en wit in waardoor die met heel veel kledingstukken goed te combineren is. Echt een fijne basic!

Fashion is fun: roze glitter sokken

Mom jeans vind ik het mooist met een fitted top (zoals dit truitje) erboven, maar ik heb ook dagen dat ik alles oversized wil en dan gooi er een heerlijke grote trui boven. Alleen daar had ik in deze look niet zoveel zin in haha. Ook had ik geen zin in sneakers maar wel in dichte schoenen dus trok ik mijn flatforms weer aan. De roze glitter sokken kocht ik bij Hema en fleuren elke outfit op! Moet wel eerlijk bekennen dat ik me een beetje een klein kind voelde, maar who cares. Fashion is fun en sokken ook ;).

Outfit details:

Truitje: Primark (soortgelijke)
Mom jeans: Primark (soortgelijke)
Glittersokken: Hema
Flatforms: H&M (soortgelijke)

Wat vind jij van mijn outft met roze glitter sokken?

8 Reacties

 1. 06/03/2017 / 20:35

  Ahh wat een mooie jeans! Je trui is ook zo leuk! & roze glittersokken, fashion is zeker fun! 🙂

 2. 05/03/2017 / 20:23

  Super mooie outfit! Ik ben ook uitgekeken op de skinny jeans. Ze beginnen ook allemaal kapot te gaan, dus tijd voor iets nieuws. Ik vind de mom jeans echt geweldig! Je hebt het super mooi gestijld ook. Mooi truitje en de schoenen vind ik ook heel mooi!

 3. 03/03/2017 / 20:45

  Mooie jeans! Hij zit ook nog mooi strak voor een mom-model haha 🙂

 4. 03/03/2017 / 15:28

  Wauuww, wat een super leuke outfit is dit! Zo heerlijk met die glitters en wat zit je haar super leuk!

 5. 03/03/2017 / 11:57

  Luvvvv the shoes! En uiteraard mogen die sokken best gezien worden 😉 Glitters!

 6. 03/03/2017 / 09:33

  Super leuke outfit! Ik ben dol op glitter sokken!

 7. 03/03/2017 / 07:34

  Echt je sokjes zijn zo cute! En ik hou van alles met streepjes, dus je shirtje ook haha 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *