Home Fashion Outfit | How I style a Sweatshirt dress

Outfit | How I style a Sweatshirt dress

Door Lana 08/11/2016

Toen ik deze sweater jurk bij Zara kocht, kon ik niet wachten hem te stylen in look voor op mijn blog. Wist precies waarmee ik hem wilde combineren. Met overknee boots en fishnet tights. In m’n hoofd zou dat echt een vette look worden. Benieuwd of dat ‘in real life’ ook zo is? Let’s check it out!

Outfit Sweatshirt dress

Outfit sweatshirt dress

Outfit sweatshirt dress

Outfit sweatshirt dress

Outfit sweatshirt dress

Mag ik allereerst even zeggen hoe chill een sweater dress is en hoe heerlijk comfy die zit! Het is net alsof je in je pyjama rondloopt, plus je ziet er nog cute uit ook, love it! Moet wel toegeven, ik was een beetje sceptisch over de band aan de onderkant. In m’n shoppinglist stond een model zonder band, maar ik ben meer dan tevreden met deze chille jurk! En de combinatie hoe ik hem voor ogen had, pakt heel goed uit in deze look! Ook niet onbelangrijk ?.

Snap best dat je de panty iets teveel van het goede vindt. Maar wat ik juist zo leuk vind en graag wil laten zien is de niet zo voor de hand liggende combinatie van de sweatshirt dress. Ik  had ook voor een gewone panty en sneakers kunnen gaan, maar dan was de leuke twist in deze outfit er niet geweest. Kan echt blij worden van outfits die ik m’n hoofd heb samengesteld ook leuk zijn als ik ze aanheb.

Outfit details:

Sweatshirt dress: Zara (soortgelijke)
Fishnet tights: Primark
Overknee boots: Bershka

Wat vind jij van mijn outfit met de sweatshirt dress?

Dit vind je misschien ook leuk

8 comments

Kim 14/11/2016 - 21:24

Dit staat super leuk, zeker met die laarzen!

Reply
Angela 13/11/2016 - 16:44

Leuke combi met het petje.

Reply
Dineke 08/11/2016 - 21:09

Hoe leuk gecombineerd! Dat maakt het niet zo maar een sweatshirt meer, maar krijgt echt een statement!

Reply
ArielleDannique 08/11/2016 - 16:19

Ohhh wauwie, super leuk!!

Liefs Arielle Dannique

Reply
Evelien 08/11/2016 - 13:15

Sowieso: sweatshirt dresses & overknees = hemel! Zeker leuk ook met dat hoedje/petje op.

Reply
ESMEE • ESMEEDFORDAYS.COM 08/11/2016 - 12:34

I loooove de fishnets & overknee boots. Staat echt super leuk!

Reply
Demi 08/11/2016 - 09:27

Ik vind je outfit zo juist heel leuk, vooral met je fishnet panty en je overknees! Staat je heel leuk!

Reply
Sija 08/11/2016 - 09:26

Leuke outfit Lana! Je overknee boots zijn zo moooi <3

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.