Home Fashion Outfit diary XL oktober

Outfit diary XL oktober

Door Lana 01/11/2017
Outfit diary XL oktober

Een XL outfit diary dit keer! Oké, het zijn 10 outfits in plaats van zes of acht, dat  is niet heel veel meer. Maar hé it’s the thought that counts, niet ;)? De ‘r’ zit in de maand en in oktober heb ik met enige regelmaat een trui of longsleeve aangetrokken gecombineerd met een blazer en laarsjes of sneakers. Na een nasty blaar incident voornamelijk sneakers, helaas. Kun jij raden welke outfit de desastreuze blaar boosdoener outfit was? Lees verder!

Outfit diary 18

Outfit diary 18

Outfit diary oktober

Het is deze met de mooie oranje trui van H&M die ik ging passen en die ik heel graag mee wilde nemen. Maar ik kon alleen maar aan het moment denken waarop ik een blaar pleister op die pijnlijke badass kon doen. Ja, ik was in de stad en ja ik moest nog best ver lopen naar de auto.. Die enkellaarsjes met hak liggen inmiddels te verdommen in een hoekje, dat kun je natuurlijk wel nagaan haha. De dagen en outfits die daarop volgden droeg ik voornamelijk mijn AllStars omdat die niet zo strak zaten en dus niet zo pijnlijk waren voor mijn nieuwe vriend onder m’n voet. Ik combineerde m’n sneakers dan wel elke keer met een blazer, dat maakte de outfit net wat meer put together ook al was die verder heel casual en simpel.

Outfit diary oktober

Welke outfit is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk

5 comments

Anniek 08/11/2017 - 08:25

Oeh, wat leuk dit! Krijg er zoveel inspiratie van! Enne, ik vind je blauwe highwaisted skinny jeans ook heel erg mooi. Weet je nog waar je die gekocht hebt? Liefs!

Reply
Lana 08/11/2017 - 14:08

Dankje, heel leuk om te horen :)! De skinny jeans komen van ASOS en het is het Ridley model! Volgens mij is deze nog steeds verkrijgbaar, ook in verschillende kleuren.

Reply
Nicole 03/11/2017 - 21:08

Ik vind jouw stijl zo enorm tof! Heel leuk om te zien deze outfits, erg mooi!

Reply
Laura 01/11/2017 - 11:37

Wat heb jij een leuke stijl zeg! Ik vind de outfit met het gestreepte shirtje erg leuk, en de oranje trui is ook wel een favoriet 🙂

Reply
Susan 01/11/2017 - 10:41

Super leuk om te zien! Zitten toffe outfits tussen 🙂

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.