Home Fashion Outfit | Colour blocking

Outfit | Colour blocking

Door Lana 14/03/2017
Outfit | Colour blocking

Een fashion trend die ik heel gaaf vind en in deze outfit draag, is colour blocking. Bij Balenciaga spotte ik al outfits met gemixte primaire kleuren op de runway. Roze werd gemixt met paars, blauw met oranje, geel met groen.. you get the vibe! Ik ben vooral fan van de colour blocking combinatie roze en rood en besloot een outfit met deze twee kleuren samen te stellen! Kijk je mee?

Outfit | Colour blocking

Outfit | Colour blocking

Outfit | Colour blocking

Outfit | Colour blocking

Outfit | Colour blocking

Nu de lente eraan komt kan ik mijn roze pantalon van Topshop weer uit de kast trekken. Dit is de perfecte basis voor deze colour blocking outfit. Ben nog steeds erg blij dat ik hem in de sale voor een prikkie heb gescoord! Voor de bovenkant van de look had ik de keuze uit een rode blazer of een rode trui. Koos uiteindelijk voor de rode trui omdat het de outfit die chille vibe geeft. Stan Smiths eronder en de comfort factor ging nog meer omhoog, love it!

Colour blocking in mijn eigen kledingkast

Verschillende bloggers had ik al gespot in een toffe rood-roze colour block outfit en het enige wat ik heb gedaan is voor mijn kast gaan staan en deze twee kleuren ertussenuit gepikt. Het mooie aan deze outfit is dat ik alle kledingstukken al een tijdje in mijn kledingkast heb hangen. De colour blocking trend bracht mij op het idee om het zelf eens te gaan proberen. Soms sta je voor je kast en denk je juist niet ‘I’ve got nothing to wear’ maar ‘I’ve got plenty to wear’! En dat kan eigenlijk alleen maar als je een goed overzicht hebt over je kleding en schoenen.

Realisatie momentje

Een paar weken geleden heb ik weer drie zakken vol met kleding en schoenen naar het Leger des Heils gebracht. Mijn kledingkast en schoenen collectie zijn nog nooit zo small geweest oeps haha! Ik heb weer orde en ben er weer aan herinnert dat ik gewoon teveel kleding en schoenen shop. Dat moet anders.

Nu heb ik vaker op deze blog geschreven dat ik niet meer ga shoppen en heb ik zelfs een tijdje een capsule wardrobe gehad. Nu blijkt dat die dingen niet werken voor mij. Ik houd van kleding, schoenen en shoppen. En het liefst van een on trend wardrobe. Alleen wil ik nu echt proberen niet te trend sensitive te zijn. En de kleding die ik al heb meer te dragen dan telkens nieuwe dingen aan mijn garderobe toevoegen. Want anders kan ik op den duur naar het Leger des Heils blijven gaan. Hopen dat dat mij lukt :).

Outfit details:

Pantalon: Topshop (soortgelijke)
Trui: Primark
Sneakers: Adidas Stan Smith
Oorbellen: Lana’s Sieraden

Wat vind jij van mijn colour blocking outfit?
En ben jij tevreden met de inhoud van jouw kledingkast?

Dit vind je misschien ook leuk

3 comments

Alexandra 14/03/2017 - 11:34

Wauw, tof, staat je goed! En ik ben tegenwoordig wel blij met mijn kast haha 🙂

xx Alex

Reply
Marleen 14/03/2017 - 11:20

Super toffe outfit en perfect met die roze pantalon! Echt leuk gecombineerd 🙂

Reply
Malou | Blonde Blossom 14/03/2017 - 08:03

Ik vind dit zo tof gedaan! Het staat gewoon echt heel goed bij elkaar en ik vind het er heel leuk uitzien. Echt een summer feel ook! Ik moet inderdaad ook echt wat minder gaan shoppen… Malou x

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.