Nieuw | Lakleer broek Topshop

Outfit lakleer broek

Wie mij op Instagram volgt, weet dat ik deze lakleer broek bij Topshop bestelde. Ik plaatste al een snel outfitje in m’n Stories, maar vandaag deel ik hem beter op de blog. Zoals ik in dit artikel al vertelde, ben ik aan het experimenteren met kleding. En deze lakleren broek is zo’n voorbeeld van een goed experiment. Benieuwd hoe ik hem style in een outfit? Lees dan snel verder!

Outfit lakleer broek

Outfit lakleer broek

Eigenlijk is het een super simpel item om te stylen. Een grote sweater, gestreepte top of simpel wit T-shirt erboven. Vans, All Stars of stoere enkellaarsjes eronder. Done, easy peasy! Het experiment zit hem in het dragen van zo’n opvallend broekie buitenshuis. Hij kraakt wel als je loopt, maar dat kan je ook wel een beetje verwachten van lakleer haha. Het is een Jamie model en ik bestelde hem in lengtemaat 30, wat zoals je ziet vrij cropped is. Hij valt iets boven mijn enkel en als ik de pijpjes 1 keer op rol (zoals op de foto’s) valt die boven mijn enkel.

Ik was bezig met het opnemen van de outfit shots voor de How To Style Leopard print video en dacht dat het wel handig was om meteen outfit foto’s van deze look te maken. Had de broek toch al aan en vond het een toffe outfit. Leopard en lakleer in één outfit, it’s happening in deze outfit haha! Gecombineerd met een chunky knit in het zwart vind ik het heel leuk staan. Ik houd van de verschillende materialen in deze look. De mantel maakt het netjes en de leopard booties geven het een edgy randje. I love it! Nu nog even wennen aan dat gekraak terwijl ik loop 😜 .

Outfit details:
Lakleer broek: Topshop
Trui: H&M
Jas: Primark
Leopard booties: Primark

Wat vind jij van mijn nieuwe lakleer broek en mijn outfit?

8 Reacties

 1. Annabel
  26/08/2017 / 00:31

  Heeft de broek een voering en past er een 5cm brede studsriem van de large doorheen?
  Het zou echt een broek voor mij zijn.

  • 27/08/2017 / 13:56

   De broek heeft een zachte voering waardoor die lekker zit en fijn is om te dragen. Ik heb het even opgemeten en de lusjes zijn 6 cm breed, dus de riem zou moeten passen! Vind het ook echt nog steeds een super toffe broek!

 2. pvc_jeans_m
  15/04/2017 / 23:33

  Heel erg mooi !!! Ik draag dat ook af en toe. En ben dan wel beken hoor 🙂

 3. 19/01/2017 / 19:40

  Aaah, al jouw schoenen op de achtergrond: liefde! Haha! Wat een heerlijke broek ook, super leuk gecombineerd ook! Ik vroeg mij af hoe je het ging combineren, maar inderdaad: easy peasy! Tof!

 4. 19/01/2017 / 14:36

  Staat je heel goed! Ik zou het zelf niet durven zo’n lakleren broek.

  • pvc_jeans_m
   15/04/2017 / 23:54

   ik durfde dat vroeger ook niet maar het is wel leuk eens je zo’n lakleer aan hebt, niet twijfelen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *