Home Fashion Nieuw | Lakleer broek Topshop

Nieuw | Lakleer broek Topshop

Door Lana 19/01/2017
Nieuw | Lakleer broek Topshop

Wie mij op Instagram volgt, weet dat ik deze lakleer broek bij Topshop bestelde. Ik plaatste al een snel outfitje in m’n Stories, maar vandaag deel ik hem beter op de blog. Zoals ik in dit artikel al vertelde, ben ik aan het experimenteren met kleding. En deze lakleren broek is zo’n voorbeeld van een goed experiment. Benieuwd hoe ik hem style in een outfit? Lees dan snel verder!

Outfit lakleer broek

Outfit lakleer broek

Eigenlijk is het een super simpel item om te stylen. Een grote sweater, gestreepte top of simpel wit T-shirt erboven. Vans, All Stars of stoere enkellaarsjes eronder. Done, easy peasy! Het experiment zit hem in het dragen van zo’n opvallend broekie buitenshuis. Hij kraakt wel als je loopt, maar dat kan je ook wel een beetje verwachten van lakleer haha. Het is een Jamie model en ik bestelde hem in lengtemaat 30, wat zoals je ziet vrij cropped is. Hij valt iets boven mijn enkel en als ik de pijpjes 1 keer op rol (zoals op de foto’s) valt die boven mijn enkel.

Ik was bezig met het opnemen van de outfit shots voor de How To Style Leopard print video en dacht dat het wel handig was om meteen outfit foto’s van deze look te maken. Had de broek toch al aan en vond het een toffe outfit. Leopard en lakleer in één outfit, it’s happening in deze outfit haha! Gecombineerd met een chunky knit in het zwart vind ik het heel leuk staan. Ik houd van de verschillende materialen in deze look. De mantel maakt het netjes en de leopard booties geven het een edgy randje. I love it! Nu nog even wennen aan dat gekraak terwijl ik loop ? .

Outfit details:
Lakleer broek: Topshop
Trui: H&M
Jas: Primark
Leopard booties: Primark

Een aantal toffe lakleren broek die ik o.a. op Loavies, ASOS en Pull&Bear vond. Wees er snel bij want de broek gaat hard in alle shops. Mijn favoriet? Die van Pull&Bear. Hij heeft een mooi strak model. Helaas uitverkocht, maar je kunt je aanmelden voor een back in stock notificatie. Heb ik in ieder geval al gedaan ;).

Lakleer broek combineer tips
Pull&Bear | Loavies

Lakleer broek combineer tips

FOLC | Pull&Bear

Lakleer broek combineer tips

Monki | ASOS petite

Wat vind jij van de lakleer broek en mijn outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

12 comments

Lisa Franken 06/07/2018 - 17:53

Ik heb ook een aantal lakleren broeken. Ik vind het kraken en piepen niet zo storend, maat je kunt altijd wat baby olie er dun opsmeren. Dan heb je een stille broek….. 🙂

Reply
Brandy 20/12/2017 - 11:39

Staat super maar ik word gek van het gepiep en gekraak als ik mijn lakleren broek aan heb. Zo jammer want hij staat geweldig!

Reply
Brandy 20/12/2017 - 11:35

Staat inderdaad super maar ik word helemaal gek van het gepiep en gekraak van mijn lakleren broek. Heb ‘m bij aankoop direct gewassen maar ook dat helpt niet. Zo jammer want hij staat geweldig!

Reply
Rachelle 08/11/2017 - 18:52

Ontzettend leuk! Zat laatst al te twijfelen om hem te bestellen.. Alleen heb ik wel maatje 40 en weet ik niet of het wel zo mooi zal staan, haha. Super leuk gecombineerd!

Reply
Annabel 26/08/2017 - 00:31

Heeft de broek een voering en past er een 5cm brede studsriem van de large doorheen?
Het zou echt een broek voor mij zijn.

Reply
Lana 27/08/2017 - 13:56

De broek heeft een zachte voering waardoor die lekker zit en fijn is om te dragen. Ik heb het even opgemeten en de lusjes zijn 6 cm breed, dus de riem zou moeten passen! Vind het ook echt nog steeds een super toffe broek!

Reply
pvc_jeans_m 15/04/2017 - 23:33

Heel erg mooi !!! Ik draag dat ook af en toe. En ben dan wel beken hoor 🙂

Reply
Dineke 19/01/2017 - 19:40

Aaah, al jouw schoenen op de achtergrond: liefde! Haha! Wat een heerlijke broek ook, super leuk gecombineerd ook! Ik vroeg mij af hoe je het ging combineren, maar inderdaad: easy peasy! Tof!

Reply
Joanne 19/01/2017 - 15:34

Heel gaaf hoor! Zit hij ook wel lekker?

Reply
Lana 20/01/2017 - 10:52

Hij zit wel lekker, gelukkig!

Reply
Danielle 19/01/2017 - 14:36

Staat je heel goed! Ik zou het zelf niet durven zo’n lakleren broek.

Reply
pvc_jeans_m 15/04/2017 - 23:54

ik durfde dat vroeger ook niet maar het is wel leuk eens je zo’n lakleer aan hebt, niet twijfelen !

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.