5 fashion summer staples waar ik echt niet zonder kan

Hoewel het zomerse weertje op dit moment ver te zoeken is, wil ik toch graag mijn summer staples met je delen. Deze items draag ik super graag als het buiten meer dan 25 graden is en ze zijn ook perfect om mee te nemen op vakantie! Kijk je mee naar mijn 5 fashion summer staples?

Summer staples

Culottes

In het begin moest ik niks van de culotte hebben, en inmiddels heb ik er twee in mijn kast hangen. Een simpele zwarte en eentje met leopardprint. En ik zou echt niet weten wat ik in de zomer zonder zo’n broek zou moeten. De culotte is luchtig, wat het een ideaal kledingstuk maakt voor de warme zomerdagen. En de combineer mogelijkheden zijn eindeloos. Met een stel hakken eronder is de broek perfect voor the office. In combinatie met sandalen, sneakers of loafers wordt het een casual broekie, wat je leuk kunt stylen met een simpel T-shirt. Ik style culottes het liefst met mijn Birkenstocks en een simpel cami-topje in de zomer.

Midi-rokken

Eigenlijk is de culotte de broek versie van de A-lijn midi rok. Ook zo lekker zwierig en iets langer dan een mini rok. Mijn gestipte midi-rok is echt één van mijn favorieten en trek ik graag aan als het buiten super warm is en ik geen zin heb om korte rokjes of shorts te dragen. Doordat de rok wat wijder is valt die ook los om je benen en wordt het geen warme, plakkerige bedoeling. Want als ik ergens een hekel aan heb, is dat het wel. Sandalen eronder en een T-shirt of cami top erboven en ik ben ready to beat the heat.

Birkenstock sandalen

Over sandalen gesproken, mij kun je in de zomer uittekenen in m’n Birkenstock Arizona’s. Yes, het zijn niet de meest gracieuze sandalen, maar wat lopen ze lekker! Ik moet denk ik snel een nieuw paar kopen, het voetenbed begint een beetje viezig te worden. Too much information, I know maar Birkenstock owners zullen dat vast wel herkennen. Deze ietwat lompe sandalen staan goed onder al mijn outfits en ik hoef niet bang te zijn dat ik aan het eind van de dag zere voeten heb. En doordat ze wat lomper zijn vind ik ook dat ze elke outfit een leuke twist geven. Het is echt een hate it or love sandaal, wat vind jij van dit model?

Cami topjes

Net als met culottes had ik ook niet zoveel met spaghettiband topjes. Totdat ze over T-shirts gingen en ik ze ineens toch wel heel leuk vond 😉. Nu draag ik de mijne ook rustig zonder T-shirts eronder en vooral in combinatie met een midi-rok is het de ideale zomer outfit. Sandalen eronder, een leuke zonnebril op mijn neus en ik wandel zo de hitte tegemoet.

Funky zonnebrillen

Funky zonnebrillen

Kurt zonnebrillen

Over zonnebrillen gesproken, dit jaar lijkt het wel hoe gekker je zonnebril hoe beter. Er zijn veel trendy modelletjes die net een tikkeltje minder plain & simple zijn. Omdat mijn zomer outfits vrij simpel zijn vind ik het leuk om ze af te maken met funky/statement zonnebrillen. Op mijn webshop Lana’s Sieraden verkoop ik sinds een tijdje de bekende Kurt Cobain inspired zonnebrillen. Je weet wel, die ovale zonnebrillen met witte frames. Het is een regelrechte Instagram hit en ik vind ze zo tof dat ik ze ook moest hebben in de shop. Mijn favoriet? De leopard variant. Zo heerlijk extra (het woord van 2017 volgens mij), love it! Deze zonnebril maakt elke zomer outfit in één klap een stuk meer fabulous.

Wat zijn jouw fashion summer staples?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *