Home Fashion De kledingkast van: Lana. Een kijkje in mijn kledingkast!

De kledingkast van: Lana. Een kijkje in mijn kledingkast!

Door Lana 06/12/2017
De kledingkast van: Lana. Een kijkje in mijn kledingkast!

Stiekem houden we allemaal wel van een kijkje in iemand ander’s leven. Of het nou de keuken, de koelkast, de slaapkamer of de kledingkast is. Daarom een nieuwe rubriek op de blog: De kledingkast van … ! Waarin ik bij verschillende vrouwen een kijkje neem in hun wardrobe. En ze vragen stel over hoe vaak ze shoppen, favoriete winkels, de meest dierbare aanwinsten en miskopen. Ik trap gelijk af met een kijkje in mijn eigen kledingkast. Want dan is die gelijk opgeruimd voor de foto’s haha ;).

Mijn kledingkast

Dit is mijn kledingkast met daarnaast een kledingrek. Deze kledingkast is al meer dan 10 jaar oud en kan daarom ook een beetje gedateerd ogen haha. Er zat een deur in, maar die heb ik weggehaald. Dat is wat praktischer en ook iets mooier. Want zoals je ziet loopt de deur een beetje schuin. Daar moet je van houden ;). Ik zeg niet dat dit weinig kleding is, maar wie mijn kledingkast een aantal jaren geleden had gezien zou spontaan een hartverzakking krijgen. Zo. Veel. Kleren.

Mijn kledingkast

A closet full of clothes and enough to wear

Nu kan ik met trots zeggen dat dit ook echt alles is wat ik heb. Op zomer kleding, ondergoed, sport kleding en sokken & panty’s na. Best netjes toch! En een groot deel van de kleding draag ik ook met regelmaat. De items die ik het meest draag, hang of stal ik op mijn kledingrek. Daar zitten ook eyecatchers en basic musthaves tussen zoals een gestreept T-shirt of een witte blouse en kekke schoenen en blazers met een printje.

Hou het netjes

Alles is makkelijk te pakken, het hangt niet te vol en ik kan alles in één oogopslag zien. Dat vind ik fijn. En.. het is ook gelijk een stok achter de deur. Want wanneer ik er een bende van maak moet ik daar nog wel naar blijven kijken en kan ik het niet achter een gesloten deur verbergen. Dus moet ik het wel opruimen van mezelf. Zo houd ik mijn kledingkast vrij netjes en berg of vouw ik kleding gelijk op als ik het gedragen heb.

Mijn kledingkast

Genoeg over mijn kledingkast, tijd voor een paar vragen!

Wat is je nieuwste aanwinst?

Ik heb al meer dan twee maanden geen nieuwe kleding of schoenen gekocht. Applausje graag! Mijn nieuwste aanwinst is een leopard flare broek die ik bij The Sting bestelde. En die ik nog steeds moet laten inkorten ? !

Wat is je favoriete kledingstuk?

Op dit moment is dat de zwarte blazer met witte stipjes helemaal rechts op mijn kledingrek. Hij is van Costes en ik vind hem echt geweldig. Het printje geeft elke outfit een leuke twist, maar doordat het een blazer is, is je look ook netjes. Multifunctioneel, I love it!

Wat is het oudste kledingstuk in je kledingkast?

Veel oude kleding heb ik weggedaan of het was helemaal opgedragen dat ik het weg moest gooien. Maar mijn Discopants van American Apparel are still going strong. Die ligt nog steeds in m’n kast en ik moet hem echt weer eens aantrekken. Note to self haha!

Discopants outfit Lana

Deze foto komt uit een artikel uit 2013!

Heb je een paar favoriete schoenen?

De laatste tijd trek ik mijn zwarte All Stars heel vaak aan. Naast dat ze een outfit een sportieve look geven lopen ze ook heel fijn. Ik kies altijd comfortabele schoenen boven ‘mooie’ schoenen. Als je mij tegenkomt zul je mij of in sneakers zien of mijn favoriete platte overknee boots van Zara.

Wat is het duurste item in je wardrobe?

Ik heb geen designer items dus absurd hoog geprijsde items zul je in mijn kledingkast niet tegenkomen. Niet dat ik niet droom over die mooie PS11 bag van Proenza Schouler ;). Het duurste item in mijn kast zijn de enkellaarsjes van Topshop met riempjes en studs . Een dupe van de bekende Givenchy studded boots.

Omschrijf jouw go to outfit

In de winter kun je mij negen van de tien keer vinden in een warme trui of sweater, daaronder een jeans en sneakers of overknee laarzen. Comfy en warm! Maar als ik wat meer wil uitpakken met mijn outfit of een afspraak heb dan kies ik altijd voor een T-shirt, blazer en pantalon combinatie. Nog steeds comfortabel maar ook netjes.

What Lana Wears insta account

What Lana wears instagram

Inhakend op mijn go to outfits: het leek mij leuk om mijn day to day looks vast te leggen. Daarom heb ik een apart Instagram account gemaakt waar ik mijn dagelijkse outfits deel. Je kunt inspiratie opdoen als je niet weet wat je aan moet en ik heb een soort outfit database waar ik op terug kan vallen als ik zelf ook outfit stress heb. Win-win ?. Het heet What Lana Wears en er staan al een aantal outfits op. Ik zou het heel tof vinden als je mij daar op zou willen volgen. En laat weten wat je er van vindt!

Lijkt het je leuk  om in deze nieuwe rubriek: De kledingkast van…?  te komen, dan zou ik het superleuk vinden als je mij een mailtje stuurt naar lana@fashiondiary.nl!

Hoe ziet jouw kledingkast eruit en is die altijd netjes of altijd een chaos?

Dit vind je misschien ook leuk

1 comment

Nienke 16/12/2017 - 17:31

Nice pictures. Het is nog best wel netjes. Ik probeer mijn kledingkast altijd zo netjes mogelijk te houden maar het lukt nooit! Dan heb je weer iets uit het midden nodig dus flikkert de hele stapel om waardoor alles door elkaar ligt. Je kent het wel…;-)

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.