Wishlist voor het najaar

Wishlist najaar

Het is nog zomer en we kunnen gelukkig nog genieten van dagen met zon en warme temperaturen. Maar stiekem ben ik alle najaar fashion trends en collecties al aan het doorgaan op het internet. En daar kwam ik een heleboel leuke dingen tegen. Mijn favorieten heb ik in een wishlist voor het najaar gestopt en deze deel ik graag met je in dit artikel. Lees snel verder!

Eigenlijk heb ik alleen de zwarte leerlook Joni jeans van Topshop nodig, omdat ik de mijne van New Yorker na veel dragen en wassen weg heb moeten doen. De rest op dit lijstje is allemaal een beetje overbodige luxe. Maar wel hele mooie overbodige luxe als je het mij vraagt haha.

Wat ik graag nog aan mijn kast wil toevoegen dit najaar:

– Een overdreven grote en gekleurde faux fur jas o.a. verkrijgbaar bij Famous Store.
– Zelfde geldt voor enkellaarsjes, gekleurd en stoer: yes please!
De rode zijn van Pull & Bear en de zwarte van Elise Store.
– Een geruite blazer van H&M.
– Een T-shirt met rood-witte streepjes van Zara.

Best een bescheiden lijstje toch? Vooral de geruite boyfriend blazer vind ik supermooi. Hij doet me een beetje denken aan een blazer van Stella McCartney, die natuurlijk onbetaalbaar is. Volgens mij komt deze binnenkort online in de shop, althans dat hoop ik haha. Ik check in ieder geval elke dag de webshop en zal een kreetje slaan wanneer die dan eindelijk online staat!

Verder zie je de gekleurde faux fur jassen nu echt overal, en you either love it or hate it. Ik behoor tot de laatste groep en ga dan ook voor een mooie okergele kleur. Hoewel ik rood en roze ook helemaal geweldig vind, maar die zie je waarschijnlijk bij alle grote mode bloggers wel verschijnen op hun blogs en social media kanalen. Geel is dan net een tikkeltje anders en zie het al helemaal voor me met mijn sterren skinny en die rode laarsjes. Hysterisch to the max, maar I love it haha!

Wat staat er bij jou nog op je najaars wishlist?

 

1 Reactie

  1. Angela
    09/09/2017 / 21:58

    De jas en laarsjes zijn mijn favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *