Home Fashion Wie wat bewaart die heeft wat: teddy coat van eBay

Wie wat bewaart die heeft wat: teddy coat van eBay

Door Lana 19/11/2016
Wie wat bewaart die heeft wat: teddy coat van eBay

De teddy coat is een musthave en elke fashionista heeft er eentje. De teddy jassen van H&M en Monki zijn immens populair en zie daar maar eens aan te komen, bijna onmogelijk. In mijn zoektocht naar een teddy coat gaf ik de moed al vrij snel op. Totdat ik mijn post over de bruine teddy coat van eBay herinnerde. Die schreef ik drie jaar geleden! Wie wat bewaart die heeft wat. De linkeroutfit heb je al kunnen zien in mijn allereerste plog die afgelopen vrijdag online kwam. It’s so fluffy I’m gonna die *Agnes voice*.

Flatlay teddy coat

(Foto van drie jaar geleden!)

Ik heb al een leuke teddy coat in mijn jassen collectie. Hele goede reden om niet op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar. De teddy jas lag op zolder te verstoffen, oeps. Daar haalde ik hem snel weg en ging er meteen mee aan de slag. Outfits maken voor in mijn outfit database. Hoewel ik verder niet veel bruine items heb en de kleur ook niet vaak draag, is dit wel echt een fijne kleur bruin om mee te combineren. Vooral met blauwe jeans vind ik het heel gaaf staan. Maar ook met beige, crème en andere aardetinten staat het heel leuk. Je ziet op de foto’s trouwens goed dat kort haar mij veel beter staat en mij veel vlotter maakt. Yay for short hair! Ben er heel blij mee, net als met mijn fluffy teddy coat van eBay!

Shop soortgelijke teddy coats hier:

Wat vind jij van de teddy coat?

Dit vind je misschien ook leuk

9 comments

Mune 01/01/2017 - 13:07

Hi! Ik zie dat je bij de foto van rechts een marine petje draagt, super mooi! Waar heb je die gescoord? 🙂

Reply
Charel 20/11/2016 - 15:07

Heeerlijk zo’n fluffy jas! Kan niet zonder zoiets!

Reply
heleen 20/11/2016 - 14:49

Leuke jasje, leuke combinatie

Reply
Laura 20/11/2016 - 14:24

Super leuk jas! Inderdaad weer helemaal van nu:)

Reply
Angela 20/11/2016 - 13:43

Leuke jas! Kun je deze nog vinden op Ebay?

Reply
Demi 20/11/2016 - 12:49

Wat een leuke jas! Staat je ook heel goed!

Reply
Susan 20/11/2016 - 08:06

Wat toevallig! Vind hem voor ebay begrippen er goed uit zien.

Reply
Romy | Styled by Romy 19/11/2016 - 22:45

Hele leuke jas, zelf vind ik ze altijd superleuk met een skinny en stoere bikerboots!

Reply
Evelien 19/11/2016 - 19:58

Haha, wat leuk. Vind ‘m super mooi!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.