Home Fashion Wat te kopen van een Zara gift voucher?

Wat te kopen van een Zara gift voucher?

Door Lana 01/10/2015

Voor mijn verjaardag heb ik een Zara gift voucher gekregen. Altijd goed en ik ben er dan ook heel blij mee :)! Je zou denken dat ik als een malle naar m’n computer zou rennen, heel de shop door zou spitten en ontelbaar veel dingen in m’n winkelmandje klik.. maar het tegendeel is waar. Ik heb tenslotte net de glitter laarsjes gekocht en of het nou handig is om weer een paar schoenen te shoppen.. Wat een luxe probleem eigenlijk hè, shoppen zonder geld uit te geven. Zou eigenlijk helemaal niet zo moeilijk moeten zijn, maar niets is minder waar.

Ik wil de Zara gift voucher wijselijk uitgeven en kan hem daarom beter gebruiken om iets te kopen ter aanvulling op mijn capsule wardrobe. Een leren jas, een fijne jeans, mooie rok of een gave tas. En dan wordt het wel een stuk lastiger shoppen, want alles is dan mooi. Denk je met een capsule wardrobe eigenlijk niks meer nodig te hebben, zelfs dan vind je wel items die je graag aan je wardrobe wilt toevoegen. Daarom heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet, en nee er zitten geen schoenen tussen (schouderklopje graag) en vertel ik kort waarom ik vind dat ze thuishoren in mijn capsule wardrobe. Aan jullie om een comment achter te laten met daarin jouw favoriet en welk item het best is om mijn capsule wardrobe mee aan te vullen. Succes ;)!

zara-favorieten

1 – Het suède overshirt

Het is het perfecte fall/winter item, want het is een kruising tussen een blouse/overhemd en een jas. Kledingstukken die ik sowieso veel een graag draag dit seizoen (cpw en al die toestanden ;)). En laten we het vooral over de kleur hebben, I love it! Natuurlijk is kaki de kleur van het nieuwe mode seizoen, maar ik denk dat ik dit kleurtje nooit zat zal worden.

2 – Nep leren broek

Die heb ik niet. Ik heb wel een leather look broek, maar daar zit meer een coating over. En hij is al een beetje aan het einde van z’n Latijn. Nu vind ik het alleen wel tricky of dit soort broeken lang mooi blijven. Hebben jullie ervaring met nep leren broeken van Zara >Blijven ze lang mooi?

3 – Suède button front skirt

Je hebt de populaire denim button front skirt, maar deze suède met riem vind ik eigenlijk veel leuker. Je kunt lekker spelen met verschillende stoffen/texturen en deze rok is zowel netjes met een blouse goed te dragen, maar ook casual met een fijne knit.

4 – Fancy backpack

Die heb ik ook niet. En soms heb je van die dagen dat je wou dat je er eentje had. Ik heb één voorwaarde en dat is dat mijn 13″ Macbook Pro erin moet passen en dat de rugzak verder geen frutsels en tierlantijntjes mag hebben. Mission accomplished!

Ik ga er nog een paar nachtjes over slapen en uiteindelijk zal ik één van deze items gaan bestellen! Laat je mij nog weten welk Zara item jouw favoriet is en waarom :)?

Dit vind je misschien ook leuk

3 comments

Natasja 03/10/2015 - 13:33

Ik vind elk item echt ontzettend leuk en ze passen ook nog eens bij elkaar!

Reply
Janne 01/10/2015 - 09:25

Ik heb die rok al een paar keer voorbij zien komen en wat is die mooi zeg! Denk dat het een ook item is die je op veel manieren kan combineren 🙂

Reply
Jessica 01/10/2015 - 08:32

Ik zou voor het rokje gaan. Ik vind de blouse zelf niet zo leuk en ik weet ook niet of nepleer mooi blijft. Misschien kun je in de toekomst wel een echte leren vinden voor een goede prijs. Met het rokje kun je veel kanten op ook al past het nu heel goed in de 70’s stijl die nu nog steeds in de winkels te vinden is. Ik denk dat je daar veel langer mee kunt doen dan alleen dit seizoen 🙂

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.