Deze 8 dingen maken online shoppen nog leuker!

Online shoppen tips

Wie houdt er nou niet van online shoppen 😉? Ik wel en met mij nog tien op de zeven Nederlanders. Dat was in 2015. In tien jaar tijd is dit aantal verdubbeld! Het is echt iets wat bij deze tijd hoort. Ik maakte een lijstje met dingen die online shoppen zoveel leuker maken. Kijk je mee?

Met stipt op nummer 1: online shoppen is makkelijk. Je kunt het heerlijk vanaf de bank of je warme bedje doen met een grote kop thee of koffie en iets lekkers erbij. Serie op Netflix of muziekje aan op de achtergrond en shoppen maar!

Nog meer voordelen van online shoppen

Makkelijk prijzen vergelijken

Als je door het bomen het bos niet meer ziet qua aanbod en prijzen geef ik je geen ongelijk. In 2015 telde Nederland 32 duizend webwinkels. Prijsvergelijker websites zoals Kleding.nl of Beslist helpen enorm en besparen je tijd én geld.

24/7 open

Online winkels zijn altijd ‘open’. Je kunt gerust middenin de nacht een bestelling plaatsen. Wel zo handig als een item low in stock is of als je niet kunt slapen en tijdens het online shoppen iets leuks tegenkomt wat je gelijk wilt afrekenen. Tip: vaak vullen grote webshops als H&M en Zara hun voorraad heel vroeg in de morgen aan en zit de kans er dik in dat jouw maat weer verkrijgbaar is!

Doelgericht & sneller shoppen

Ben je op zoek naar een specifiek kledingstuk of een paar schoenen? Je typt het in in de zoekbalk of maakt gebruik van de filter opties en binnen twee tellen komt je resultaat te voorschijn ready to shop!

Kortingsacties

National Glamour Day is zo’n dag waarop je heel goed online kunt shoppen met korting! En zo zijn er nog meer webshops die leuke kortingsacties organiseren. Vaak zijn er altijd wel kortingscodes online te vinden. Zeker de moeite waard om te checken voordat je iets afrekent.

Online shoppen quote

Je kunt echt overal online shoppen

In bed, in bad, op de bank, in de trein op weg naar huis, zelfs op de wc. Sinds je kunt shoppen op je telefoon kun je werkelijk overal online shoppen! Helemaal nu veel shops ook een eigen app hebben die je in één klik op je scherm hebt.

Geen getrek, gesjouw én spierpijn

Heb jij aan het eind van een shop dag met vriendinnen de knollen op? Vermoeide benen, spierpijn van hier tot Tokyo en wil je niks anders dan lekker op de bank neerploffen en een serie kijken? Daar heb je met online shoppen geen last van. En dat laatste is waarschijnlijk al de plek waar je je bevindt haha!

Eenvoudig retourneren & snelle verzending

Het blijft vervelend als een item dat je online hebt besteld niet past. Gelukkig kun je bij veel webshops gemakkelijk je aankoop retourneren en bestel je het zo in een andere maat.  Ook is je bestelling vaak de volgende dag al in huis, hoe fijn is dat!

Shop jij liever online of in de winkel?

3 Reacties

 1. 09/05/2017 / 15:05

  Ik ben het er helemaal mee eens. Zelf shop ik ook het liefst online. Ik kom zelfs bijna nooit meer in ‘echte’ winkels haha. En ohh, dat geluksgevoel als je pakketje op de mat valt haha.

 2. 04/05/2017 / 16:36

  Je hebt helemaal gelijk, online shoppen is zoveel handiger. Maar hoewel ik op m’n blog altijd online gevonden kleding deel, koop ik het bijna nooit online. Ik ga liever naar de winkel zelf, haha. Toch had ik laatst bedacht dat ik wel wat dingen wilde gaan bestellen. Ik heb namelijk een enorme wishlist inmiddels, dus dan is bestellen misschien handiger dan naar al die winkels toe te gaan 🙂

  • 06/05/2017 / 15:11

   Een wishlist is inderdaad wel het makkelijkst om online af te werken, gaat een stuk sneller dan winkel in, winkel uit! Zelf vind ik ‘offline’ winkelen echt leuk als ik een dagje ga shoppen met vriendinnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *