Trend: Luipaard jas + inspiratie outfits

Elk najaar komt de luipaard jas terug en ook dit seizoen kun je hem in elke winkel wel shoppen. Ik heb zelf nog geen luipaard jas (shock horror haha). En elke keer als er eentje voorbij komt op Insta of een blog denk ik: ik heb een luipaard jas nodig. Wat eigenlijk dikke onzin is want ik heb al genoeg andere toffe winterjassen. Maar toch.. Dit leuke jassie blijft in mijn hoofd zitten. Ik maakte een selectie van de leukste luipaard jassen en deel deze graag met je. Mocht je ook nog op zoek zijn naar de perfecte luipaard jas, you’re welcome 😉!

Luipaard jas Vila & Monki

Vila / Monki


Mijn favoriet is toch echt wel de luipaard jas van Monki. Dat komt denk ik ook door het kapsel van het model en de rest van de look. Diana draagt een soortgelijke jas (de populaire van Zara vorig jaar) in de inspiratie afbeelding hieronder. Love it! Maar stiekem vind ik de luipaard jas van Topshop helemaal onderaan het mooist. Het is ten eerste geen nep bont en ten tweede oogt die wat klassieker/netter door het model van de jas en de ingetogen leopard print.

Trend: Luipaard jas

Bershka // Urban Outfitters

Deze twee jassen hebben een sportieve feel over zich. Hoe cute is de jas met capuchon van Urban! Ook weer een andere take on the classic. De linker jas van Bershka vind ik ook heel vet. En met mij heel veel andere meiden, want hij is uitverkocht. Toch wil ik hem graag laten zien in dit artikel omdat die een ander soort print heeft. De licht beige kleur vind ik heel classy op de een of andere manier. En ook hier is de luipaard jas heel tof gestyled!

Trend: Luipaard jas

Soortgelijke van ASOS// Soorgelijke van Even&Odd

Nog een nette leopard print jas. Deze komt van Topshop en is grijs. Dit maakt het een jas geschikt voor werk/ de office. Mooie blouse eronder, gecombineerd met een pantalon of kokerrok en pointy heels. Perfecte office look. Maar zie de jas ook al helemaal voor me in combinatie met jeans, sneakers en een uber chille sweater. Aah, nu vind ik deze jas eigenlijk ook wel heel tof haha! De final coat: another fluffy one. De Mango luipaard jas lijkt veel op die van Zara maar heeft een fijner printje. De jas doet me heel erg denken aan Kate Moss, de queen als het gaat om het stylen van de leopard coat. En daarbij vind ik de rest van de outfit supersuper tof. Die flared pinstripe broek staat er zo leuk bij, need it (but sold out boehoe!).

Inspiratie outfits met luipaard jas

Ik heb al een hoop outfit inspiratie opgedaan tijdens het selecteren van de leukste jassen. Maar vond op Instagram nog een paar fijne outfits met de luipaard jas. Je kunt hem classy, simpel, stoer, romantisch, vintage, noem het maar op stylen. En dat maakt de luipaard jas een klassieker die niet mag ontbreken in de wardrobe van elke fashionista.

Hoop dat je deze post weer leuk vond om te lezen :)!

Wat vind jij van de luipaard jas en welke is jouw favoriet?

6 Reacties

 1. 26/10/2016 / 15:05

  Luipaard jassen zijn hot! Ik heb die van de Zara ook al gespot, hij staat ook op mijn wishlist!

 2. 26/10/2016 / 08:25

  Ik vind dit zo leuk! Ik vind die van Zara het leukst. Als een vriendin ‘m niet had gekocht, had ‘ie zeker van mij geweest, haha!

 3. 25/10/2016 / 18:30

  Jaaa zo leuk! Ik heb zelf een fake fur met luipaard printje. (van de Miss Etam!)

 4. 25/10/2016 / 13:13

  Best een moeilijk kledingstuk om te combineren! Ik vind dat je hele toffe jassen hebt uitgezocht die allemaal net iets anders zijn. Ik vind die van de Zara en Bershka het leukst. Om zo’n jas te dragen met een casual outfit en er zo een sportieve look van te maken, was iets wat ik nog helemaal niet had bedacht. Ziet er wel heel leuk uit bij die foto van Bershka!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *