Home Fashion Trend: Luipaard jas + inspiratie outfits

Trend: Luipaard jas + inspiratie outfits

Door Lana 25/10/2016
Trend: Luipaard jas + inspiratie outfits

IvyRevel | Banana Republic

Elk najaar komt de luipaard jas terug en ook dit seizoen kun je hem in elke winkel wel shoppen. Ik heb zelf nog geen luipaard jas (shock horror haha). En elke keer als er eentje voorbij komt op Insta of een blog denk ik: ik heb een luipaard jas nodig. Wat eigenlijk dikke onzin is want ik heb al genoeg andere toffe winterjassen. Maar toch.. Dit leuke jassie blijft in mijn hoofd zitten. Ik maakte een selectie van de leukste luipaard jassen en deel deze graag met je. Mocht je ook nog op zoek zijn naar de perfecte luipaard jas, you’re welcome ?!


Mijn favoriet is toch echt wel de luipaard jas van Y.A.S. Dat komt denk ik door de structured fit  en de rest van de look. Een luipaard jas zonder vachtje en in een mantel uitvoering oogt gelijk een stukker sjieker en sophisticated. Maar stiekem vind ik de luipaard jas van Pimkie hieronder ook heel vet. Dit is de klassieke luipaard jas die je veel fashionista’s ziet dragen op hun blog of op Instagram. Je scoort hem nu in de sale dus wees er snel bij!

Pimkie | Y.A.S

Luipaard jas

NA-KD // Samsøe & Samsøe

Nog een fluffy luipaard print jas. Deze komt van NA-KD en is wat lichter qua kleur. Mooie blouse eronder, gecombineerd met een pantalon of kokerrok en pointy heels. Voor een nette look. Maar ik zie de jas ook al helemaal voor me in combinatie met jeans, sneakers en een uber chille sweater. Aah, nu vind ik deze jas eigenlijk ook wel heel tof haha! De luipaard jas ernaast is van het Deense merk Samsøe & Samsøe. Deze heeft ook een structured fit en maakt hem daardoor ook geschikt voor de office als het mij vraagt. Het rode kleurdetail vind ik ook leuk, maakt deze luipaard jas net een tikkeltje anders. En daarbij vind ik de rest van de outfit supersuper tof.

Esprit | Pretty Little Things

Een andere variant op de luipaard jas is de puffer jack met panterprint. Lang niet iedereen’s cup of tea, maar ik vind het wel wat hebben. Ten eerste houdt die je lekker warm en geeft die elke look een sportieve twist. Deze van Pretty Little Thins kun je accentueren om je taille, zodat je er niet helemaal als een Michelin mannetje bij loopt haha! Gecombineerd met mom jeans en een paar toffe sneakers is dit een heerlijk weekend lookje. De grijze luipaard print jas van Esprit is een stuk ingetogener en daardoor ook makkelijker om bij verschillende gelegenheden te dragen. Leuk in combinatie met een rokje en coltrui zoals op de foto, maar ook met jeans en een nette blouse voor een nettere look.

Inspiratie outfits met luipaard jas

Ik heb al een hoop outfit inspiratie opgedaan tijdens het selecteren van de leukste jassen. Maar vond op Instagram nog een paar fijne outfits met de luipaard jas. Je kunt hem classy, simpel, stoer, romantisch, vintage, noem het maar op stylen. En dat maakt de luipaard jas een klassieker die niet mag ontbreken in de wardrobe van elke fashionista.

Hoop dat je deze post weer leuk vond om te lezen :)!

Wat vind jij van de luipaard jas en welke is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk

6 comments

ArielleDannique 08/11/2016 - 16:23

JAAAA Love it!!

Liefs XX

Reply
Loïs 26/10/2016 - 15:05

Luipaard jassen zijn hot! Ik heb die van de Zara ook al gespot, hij staat ook op mijn wishlist!

Reply
Lieke - Life As Lieke 26/10/2016 - 14:42

Het is niet echt iets voor mij zo`n jas…wel supertof gecombineerd!

Reply
Demi 26/10/2016 - 08:25

Ik vind dit zo leuk! Ik vind die van Zara het leukst. Als een vriendin ‘m niet had gekocht, had ‘ie zeker van mij geweest, haha!

Reply
Joanne 25/10/2016 - 18:30

Jaaa zo leuk! Ik heb zelf een fake fur met luipaard printje. (van de Miss Etam!)

Reply
Evelien 25/10/2016 - 13:13

Best een moeilijk kledingstuk om te combineren! Ik vind dat je hele toffe jassen hebt uitgezocht die allemaal net iets anders zijn. Ik vind die van de Zara en Bershka het leukst. Om zo’n jas te dragen met een casual outfit en er zo een sportieve look van te maken, was iets wat ik nog helemaal niet had bedacht. Ziet er wel heel leuk uit bij die foto van Bershka!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.