Home How to style Overknee laarzen stylen in verschillende outfits

Overknee laarzen stylen in verschillende outfits

Door Lana 17/11/2017
Overknee laarzen stylen in verschillende outfits

Het wordt steeds kouder buiten en zeker als het gevroren heeft is het ’s ochtends helemaal niet te doen als je de deur uit moet. Zodra die kou er is, weet ik dat het tijd is om mijn overknee laarzen uit hun opbergdozen te halen. In dit artikel deel ik verschillende outfits en tips hoe je overknee laarzen kunt combineren. Kijk je mee?

Ter informatie, ik heb zelf drie verschillende soorten overknee laarzen. Platte overknee laarzen, overknee laarzen met een lage hak en overknee’s met een hoge hak. Ik laat ze alledrie in verschillende outfits zien. Outfits die super draagbaar zijn, naar mijn mening. En looks met kledingstukken die jij (als het goed is) ook gewoon in je kast hebt hangen. Hopelijk vind je op deze manier inspiratie hoe je je eigen overknee’s kunt stylen in een look :). Let’s begin!

Overknee laarzen casual combineren

Laarzen die over je knie komen houden je lekker warm en op de winterse dagen is dat echt heel prettig. Wat ik altijd zo mooi vind aan deze laarzen is dat ze een casual outfit gelijk wat interessanter maken. Een mega casual outfit bestaande uit jeans en een trui wordt met een paar overknee laarzen een stuk leuker! Maar ook met een leuk mini rokje staan deze laarzen tof en tikkeltje sexy.

How to style overknee laarzen How to style overknee laarzen

Met jeans

Mijn favoriete outfit combinatie. Jeans zijn geliefd, je draagt ze bijna elke dag. Ze zitten lekker en passen bij bijna alles. Door ze te combineren met platte overknee laarzen geef je je jeans een winterse upgrade. Wat ik vooral heel tof vind is om lichte jeans met donkere overknee laarzen te stylen, zoals ik in deze look heb gedaan. Het zorgt voor voor contrast in je outfit. Maar ook met een blazer en een gestreept T-shirt staan ze heel leuk. Tip: als je je overknee laarzen met jeans combineert stop je top of trui in je broek. Dit zorgt ervoor dat je taille goed zichtbaar is en je benen extra lang lijken!

Met een mini rok

Gecombineerd met een zwarte trui met een hoge hals en een leerlook mini rokje, komen de suede overknee laarzen totaal niet ordinair over. Door te spelen met verschillende materialen zorg je voor een leuk contrast in je outfit. En omdat je bovenlichaam helemaal bedekt is, kun je best wat skin showen en voor een panty gaan die wat doorzichtiger is.

How to style overknee laarzen How to style overknee laarzen

Overknee laarzen chic combineren

Hoge laarzen kunnen ook prima gestyled worden in een feest outfit als je het mij vraagt. Een mooie rok of jurk hoeft echt niet alleen met pumps of enkellaarsjes gedragen te worden als je naar een feestje gaat. Overknee laarzen staan juist super tof onder sommige rokken en jurken. En ze geven net die leuke twist aan je outfit.

Met een midi-rok

De combinatie die je all over Pinterest ziet. Ik moest er wel aan wennen, maar ik vond het ook gelijk heel tof. Een keer wat anders en toch stijlvol en edgy. Ik probeerde het uit en sindsdien kan ik stiekem niet wachten om in deze combinatie de deur uit te gaan. In deze outfit combineer ik mijn leerlook overknee laarzen met hak meer casual. Maar vervang je de trui voor een mooie blouse of feestelijk top, dan heb je de ideale party look. Deze laarzen sluiten wat losser aan om de benen, maar ga je voor laarzen die strak aansluiten (sock overknee boots bijvoorbeeld) dan lijkt het net of je benen oneindig door gaan onder de midi rok. Sexy!

How to style overknee laarzen How to style overknee laarzen

Met een (overhemd) jurk

Misschien niet een combinatie die je voor ogen zou hebben wanneer je overknee laarzen gaat stylen. En ook wel eentje die wat meer out of the box is. Ik zou het zeker eens proberen als je overknee’s met een hoge hak hebt. Ga dan wel voor een jurk die net op of net iets over je knie valt, zodat het hetzelfde effect heeft wanneer je de laarzen combineert met een midi rok. De outfit die ik heb samengesteld is misschien niet voor iedereen. Maar wat ik wil laten zien is het contrast van de stoere laarzen met het toch vrij vrouwelijke jurkje. En dat samen zorgt voor een stoere en sjieke look.

How to style overknee laarzen

Hopelijk heb je wat aan mijn looks gehad en heb je inspiratie gekregen hoe je je overknee’s kunt stylen in je eigen outfits! Ik sluit dit artikel af met een paar toffe overknee laarzen die ik ook wel aan mijn collectie toe zou willen voegen. Je kunt op de afbeeldingen klikken.

Hoe combineer jij overknee laarzen het liefst?

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments

Simone 20/11/2017 - 09:33

Leuk! Ik vind vooral suede varianten erg mooi. Ik heb zelf nog nooit een paar aangehad, vind het toch een beetje spannend ofzo! Misschien toch maar eens passen!

Reply
Joanne 18/11/2017 - 16:04

Ik vind zelf overknees met een hak het mooiste. Gaaf die outfit met de oranje jurk!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.