Home Fashion Outfit | The Trench

Outfit | The Trench

Door Lana 25/06/2018
Outfit | The Trench

Outfit time! Deze look kwam tot stand door het How to style dad sneakers artikel wat ik vorige schreef. Daarin staat een toffe foto waarbij de Balenciaga Triple S sneakers gecombineerd werden met een lakbroek. Ik vond het heel tof staan! En heb zelf een lakbroek in de kast liggen dus besloot mijn chunky sneakers ermee te combineren om te kijken hoe het bij mij zou staan. En I like the result :)! Klik verder voor meer foto’s.

Outfit met trenchcoat

Outfit met trenchcoat

Het was vorige week redelijk guur weer en ik had soms echt het gevoel dat het herfst was. Dat verklaard gelijk de rest van mijn lookje: een warme trui en m’n nieuwe trench. Die ik meer dan geschikt vond om te dragen met dat gure weer. Ik had op Who What Wear gelezen dat wanneer je vertically challenged (zo kan je het ook bekijken ;)) het goed is om in een lange jas te investeren. Het staat netter en door het silhouet van de lange jas lijk je ook langer. Nog meer redenen om deze trench vaker aan te trekken ;). Deze week niet, want gelukkig kunnen we weer lekker gaan genieten van het heerlijke weertje dat eraan komt. Eindelijk zomer :)!

What I’m wearing:

Trenchcoat: New Look
Trui: Zara (nu in de sale!)
Lakbroek: FOLC
Dad sneakers: Zara

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 comments

Joanne 02/07/2018 - 23:00

Ja, leuk! Ik vind die broek ook zoooo gaaf!

Reply
Mei Qi 01/07/2018 - 12:59

Hele gave outfit!

Reply
Djuli 26/06/2018 - 22:59

Mooie outfit! Die trui ziet er ook echt super comfy uit!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.