Outfit | Spring vibes met een twist

Outfit spring vibes

Nu de lente in volle gang is, ben ik mijn kledingkast ook spring proof aan het maken. Deze outfit is een perfect voorbeeld van een transitional outfit van de winter naar de lente met een twist 😉. Benieuwd naar de rest? Lees snel verder!


Outfit spring vibes

Outfit spring vibes

Outfit spring vibes

Outfit spring vibes

Outfit spring vibes

De twists in deze outfit zijn natuurlijk de lakleren broek en het leopard print T-shirt. Samen zijn het best stoere items die een beetje een rock vibe afgeven (je snapt wat ik bedoel hoop ik haha). Maar gooi er een zalmroze blazer boven en lichte lage All Stars, en je hebt in één klap een spring outfit!

Casual chic spring outfit

Begin steeds meer te wennen aan het gekraak van de broek haha. Ook trek ik hem steeds vaker aan en maak ik me minder druk om wat andere mensen van deze broek vinden (ik heb toch altijd nog wel een beetje die twijfel met opvallende kledingstukken, herkenbaar?). De blazer heb ik al een tijdje en dit model van de H&M vind ik perfect. Hij is langer en toch fitted, wat het een ideaal kledingstuk maakt om te combineren in zowel zakelijke looks als casual chic looks zoals deze. En de kleur is natuurlijk op en top lente, en verrassend goed met printjes en andere kleuren te combineren.

Tijd voor een nieuwe video!

Ik kan echt niet wachten op het moment dat ik zo de deur uit kan en geen jas over mijn outfit hoef te gooien. Het zonnige lente weer wat we de afgelopen paar dagen hebben, houdt nog even aan en daar word ik zo blij van :)! Kan ik meer lente outfits samenstellen, lichte kleuren en jeans aan, lightweight sweaters en niet te vergeten de zonnebril weer opzetten, love it! Ik ga binnenkort een outfit video maken waarin ik leuke lente outfits samenstel en tips geef hoe je jouw outfits en wardrobe spring proof kunt maken. Stay tuned voor dat :). Voor nu, alvast een fijn zonnig weekend! Friyay!

Outfit details:

Blazer: H&M (soortgelijke)
T-shirt: Primark (soortgelijke)
Lakleren broek: Topshop (soortgelijke)
Sneakers: Converse All Stars

Wat vind jij van mijn spring outfit met twists?
En is jouw wardrobe al lente proof?

3 Reacties

  1. 25/03/2017 / 12:21

    Die broek is apart maar wel weer heel tof! looking good

  2. 24/03/2017 / 14:00

    Ah daar is die broek weer! Ik vind ‘m nog steeds zo mooi! Superleuk ook met die blazer en dat topje, het lijkt wel alsof jij gewoon alles kan hebben, haha! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *