Outfit | Schattig steegje in Haarlem

Outfit Haarlem

Vorige week donderdag ging ik met twee vriendinnen naar Haarlem. We hadden een hotel geboekt en bleven twee volle dagen in deze gezellige stad. We hadden echt superveel geluk met het weer. Het was de hele dag zonnig en ik kon rustig met mijn leopard blazer naar buiten. Wel met een sjaal, want er stond een windje. Maar de zonnebril kon op, love it! In het centrum vonden we dit super schattige steegje. Perfect voor outfit foto’s!

Outfit Haarlem

Outfit Haarlem

Gezellige stad

We hebben veel gelopen en daarom was ik maar wat blij dat ik mijn All Stars aan had getrokken. Ik heb geen last van mijn voeten gehad, wel van spierpijn in mijn benen haha! We kwamen rond lunchtijd aan in Haarlem, dropten onze spullen en gingen de stad in op zoek naar een leuk lunch tentje. We belanden op het terras bij Brinkman op de Grote Markt. Een gezellig plein waar het al gezellig druk was. Heerlijk mensen kijken vanachter je zonnebril glazen, wie doet dat ook altijd? Ik at een lekker broodje met avocado spread, dronk een cappuccino en kon er weer tegenaan. In de avond aten we tapas bij La Cubanita en dronken we een wijntje bij Stempels. Vrijdag doopten we om tot shopdag en zijn we zowat alle winkels langsgegaan. Vooral de kleine winkeltjes in de zijstraatjes vond ik heel leuk! En wat is SissyBoy toch een mooie winkel! Nu heb ik nog geen eigen stekkie, maar als ik (en mijn vriend) die gevonden hebben, ga ik zeker weer langs die winkel! Kan ik nu alvast sparen, want prijzig is het daar wel, maar zo moooi! Wilde alles wel hebben haha, ook qua kleding!

Niks geshopt! Genoeg leuks, maar niks nodig..

Over kleding gesproken: ik heb helemaal geen kleding gekocht (applausje graag!) maar alleen maar geld uitgegeven aan eten haha! Hoewel de nieuwe collecties mij helemaal niet tegenvielen was ik toch niet onder de indruk van veel kleding. Ik heb mezelf goed in kunnen houden, wat een paar jaar geleden wel anders was geweest! Het enige wat ik echt wou kopen was de mega populaire joggingbroek met witte streep van Zara, maar die hadden ze in Haarlem helaas niet meer in mijn maat. Wel de grijze variant, maar die is toch iets lastiger om te stylen denk ik. Ik heb al een notificatie op de broek in de shop en hoop dat ik hem binnenkort kan verwelkomen in mijn kledingkast. Naast die joggingbroek wil ik ook heel graag nog de lage Vans Oldskool sneakers. Ze hadden ze in verschillende winkels wel in mijn maat, maar ik ben blij dat ik heb gewacht! Want 1 april is het weer National Glamour Day (geen grap haha) en dan kan ik die sneakers hopelijk met korting ergens online bestellen :).

Outfit details:

Leopard blazer: Daylliance
Gestreept shirt: Primark (soortgelijke)
Skinny jeans: Zara (soortgelijke)
Sneakers: All Stars

Ben jij wel eens in Haarlem geweest?
En wat vind je van mijn outfit in dit leuke steegje?

4 Reacties

  1. 20/03/2017 / 18:26

    Dat is ook wel 1 van de leukste straatjes in Haarlem <3 !Ben nog steeds elke dag blij dat ik de keuze heb gemaakt in Haarlem te gaan wonen 🙂 Toffe outfit ook!

    • 21/03/2017 / 16:53

      Dankje Celine! Haarlem is ook echt een gezellige stad :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *