Outfit | Ruffle sweater

Outfit | Ruffle sweater

Een niet te missen trend de ruffle trend! Toen ik bij New Yorker deze leuke ruffle sweater tegenkwam – in de kleur van aankomend seizoen: pistache groen – hoefde ik niet lang na te denken om hem te gaan passen. Dat is wel iets wat je moet doen met de ruffle trend. Het kan heel tof staan of het maakt je breder op de verkeerde manier. De ruffle sweater deed dat laatste in ieder geval niet en ging dus mee naar huis! Kijk je mee hoe ik hem verder heb gestyled in een outfit?

Outfit | Ruffle sweater

Outfit | Ruffle sweater

Outfit | Ruffle sweater

Outfit | Ruffle sweater

Outfit | Ruffle sweater

Daar is het overslag rokje weer! Vind het model zo leuk dat ik besloot het rokje met de ruffle sweater te combineren. Voordeel is dat de ruffles niet helemaal doorlopen tot onderaan de sweater, waardoor je hem makkelijker in rokjes en broeken kunt stoppen. Verder droeg ik fishnet tights en mijn trusty All Stars. Ze maken de look sportief en speels, maar ook een beetje skater in combinatie met de tights. De ruffle sweater maakt de look wat vrouwelijker, maar omdat het een sweater is vind ik het heerlijk dat die comfy en casual is. Een sweater met twist is perfect om te combineren met rokjes zoals in deze look. Maar de ruffle sweater staat ook heel gaaf gestyled met een pantalon en enkellaarsjes met hak of loafers.

Brown lips & the fringe is back

Wat vind je van de kleur op mijn lippen? Het is een bruine matte lipstick van Primark in de kleur ‘Cashmere Kiss’. Verwachtte er niet al te veel van, maar ik moet zeggen: ik ben onder de indruk! De kleur is prachtig en de matt-ness ook. Het geeft een beetje een nineties vibe aan mijn outfit, love it! En de laatste tijd draag ik mijn haar het liefst in een staartje. Vind de pony dan wel leuk staan. Leuker dan wanneer ik mijn haar los heb. Het laat mijn gezicht beter uitkomen en ik vind het vlot staan in een outfit zoals deze!

Outfit details:

Ruffle sweater: New Yorker (soortgelijke)
Asymmetrisch rokje: New Yorker (soortgelijke)
Visnet panty: Primark (soortgelijke)
Sneakers: All Stars

Wat vind je van mijn outfit met de ruffle sweater?

8 Reacties

 1. 11/03/2017 / 15:29

  Hele leuke stijl heb je, leuke trui!
  Ga je blog zeker volgen

 2. 09/03/2017 / 20:02

  Die sweater is echt heel leuk, vooral het kleurtje! Ik vind die lipstick echt leuk bij je haarkleur staan en ik had ook niet verwacht dat lipstick van de Primark zo mooi zou zijn. 🙂

 3. 08/03/2017 / 14:38

  Staat je goed!

  Ik denk dat ik er zelf heel lomp in uit zou zijn 😉 Mooie kleur van die trui ook!

 4. 08/03/2017 / 11:32

  Wat leuk! Binnenkort toch maar eens langs de NewYorker. Echt lang niet meer geweest!

 5. 08/03/2017 / 10:38

  Vind ik leuk! Hoewel ik nog even twijfel wat ik van de ruffle trend vind, staat deze trui je wel echt nice!

 6. 08/03/2017 / 09:29

  Leuke outfit! Loveee the ruffle trend 🙂 Die lipstick staat je ook mooi!

 7. 08/03/2017 / 08:12

  Dat rokje! I’m in luvvv. Ik ga even kijken hoor, misschien ga ik deze outfit wel van je stelen. Dat rokje is zo leuk en wauw, de kleur van die top! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *