Home Fashion Outfit diary September: de herfst editie

Outfit diary September: de herfst editie

Door Lana 01/10/2017
Outfit diary September: de herfst editie

Links: Broek: Coolcat | Sweater: Primark | Parka: Zara | Sneakers: Nike Air Pegasus ’83| Tas: Zeyrek (soortgelijke)
Rechts: Rok: Primark | Longsleeve: Pieces | Overknee boots: Zalando (soortgelijke)

Holy moly, het is alweer oktober (nog maar drie maandjes en het jaar is alweer voorbij ?). Wat vliegt de tijd! Kleine terugblik: in september begon de herfst, vierde ik mijn verjaardag en ging mijn compleet vernieuwde webshop Love & Pieces live. Allemaal leuke dingen! Ook heb ik weer een aantal mirror shots van mijn OOTD’s gemaakt. En de eerste dag van een nieuwe maand is een uitermate geschikte dag voor een nieuwe outfit diary. Mijn favoriete outfitjes van september deel ik graag met je in deze nieuwe ootd diary! Kijk je mee?

Nu het steeds wat kouder wordt, heb ik mijn sweaters en truien collectie weer tevoorschijn gehaald. Ook longsleeves met streepjes zijn favoriet. Maar dan wel op een leuke manier gestyled in een outfit zoals je ziet op de rechter foto. Het leek me heel tof om mijn leerlook overknee boots te combineren met een midi rok. Dus ik probeerde het uit en vind het echt een toffe twist geven in een outfit! Zeker een combinatie die ik, als het echt flink afkoelt, vaker ga dragen. De linker outfit is echt zo’n fijne van alles en nog wat te doen op een dag lookje. Lekker comfy en toch een beetje fun door de broek met sterrenprint.

Outfit diary september

Links: Jeans: Primark | Sweater: Primark | Oversized spijkerjack: H&M (in de sale!) | Enkellaarsjes: Pull&Bear | Tas: Zeyrek
Rechts: Broek: Bershka | Top: Zara | Blazer: Costes | Enkellaarsjes: Topshop

Fun broeken

Over leuke broeken gesproken, deze flared broek met streepjes van Bershka is zo tof! Ik combineer hem in deze look met een blazer met polkadots en een rode top. Maar je kunt er ook een fitted coltrui boven dragen, hem laidback stylen met een trui of een mooie blouse ermee combineren. Flared broeken zie je sowieso heel veel en ik vind het echt een leuke toevoeging aan mijn kledingkast. Het is eens wat anders dan jeans en die afwisseling is ook wel eens fijn.

Rode details

De kleur rood is ook ge├»njecteerd in mijn kledingkast dit najaar. Nog wel bescheiden met een simpele top en enkellaarsjes. Ik moest in het begin best wel wennen aan de laarsjes. ‘Lijken mijn voeten niet op clowns voeten?’ was een gedachte die vaak door mijn hoofd ging. Nu ik ze een paar keer heb gedragen en ze officieel tot comfortabel gelabeld zijn, vind ik het juist superleuke schoenen die mijn outfits echt een boost geven! Zelfs de meeste simpele, chill outfits zoals die links boven krijgen net dat beetje extra door de leuke laarsjes.

Outfit diary september

Flared broek: The Sting | T-shirt: YeezLouise | Denimjack: H&M | Enkellaarsjes: Pull&Bear | Haarband: Love & Pieces

Oversized denim jacket

Ik heb de liefde voor m’n oversized denim jack weer teruggevonden. Ik zette hem een tijdje geleden te koop op UW, maar nu ik hem zowat elke dag aantrek heb ik hem er maar weer afgehaald haha. Het is de perfecte tussenjas, omdat die lekker groot is. Daardoor kan ik m’n oversized sweaters en truien eronder dragen, het ultieme chill outfitje. En ook in deze look heb ik geen jeans aan maar een andere favoriete broek: de jazz pants. Deze van The Sting zit als een tweede huid, super comfy. In combinatie met de rode enkellaarsjes en de velvet haarband vind ik het een superleuke en speelse outfit.

Welke outfit is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk

3 comments

Nicole 06/10/2017 - 16:45

Jeetje wat heb jij een leuke kledingstijl zeg. Ik vind het er zo mega leuk uitzien allemaal!

Reply
Sija 04/10/2017 - 17:49

Ik vind die streepjesbroek van Bershka zo leuk! Mooie outfit diary ­čÖé Liefs, Sija

Reply
Angela 03/10/2017 - 21:53

De laatste outfit is leuk!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.