Outfit diary #15

Outfit diary #15

Mijn laatste outfit diary was vorig jaar september, ik was ze allemaal weer even langs aan het gaan en miste ze toch wel een beetje op mijn blog! Ook haalde ik zowaar outfit inspiratie uit mijn eigen diary’s haha. Dus besloot ik aan het begin van deze week weer (te proberen) elke dag een snap van mijn outfit te maken. Kijk je mee naar de outfits die ik afgelopen week droeg?

Dinsdag

Outfit diary #15 Dinsdag

Blazer: Topshop (soortgelijke) | Top: Zalando | Broek & leopardprint laarsjes: Primark

Woensdag

Outfit diary woensdag

Sneakers: All Stars | Glitterbroek: New Yorker

Vrijdag

Outfit diary vrijdag

Nep leren gilet: New Look (soortgelijke) | Sweater: Zara | Jeans: ASOS | Enkellaarsjes: Primark

Zaterdag

Outfit diary zaterdag

Outfit diary zaterdag details

Denim jack: H&M | Sweater: Zara | Jeans: ASOS | Fishnet sokjes: H&M | Sneakers: All Stars

Zondag

Outfit diary 15 zondag

Sweater: H&M | Plissérok & enkellaarsjes: Primark

Het was heerlijk weer de afgelopen week, alleen stond er wel een koud windje. Daardoor trok ik toch wel vaak mijn oude vertrouwde en bovenal warme camel coat aan. Wel met een lightweight sjaal yay! De leopardprint enkellaarsjes waren favorietjes deze week. Ik vind ze heel leuk staan met jeans, maar ook onder mijn plissérok staan ze heel tof. De laarsjes hebben een beetje een nude kleur, waardoor ze ook heel goed staan met blote enkeltjes, love it!

First time: denim on denim

Ook ging ik voor het eerst in denim on denim de deur uit. Ik kan me serieus niet herinneren wanneer ik twee blauwe denim items tegelijk met elkaar heb gedragen. Maar vrijdag deed ik het en ik vind het echt een leuke outfit met de gestreepte sweater en fishnet sokjes. Die sokjes hé, die houden je voeten ook nog een beetje warm, wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht haha!

Mijn favoriete outfit?

Oeh! Best moeilijk kiezen, want ik vind ze allemaal leuk haha! Als ik dan toch een favoriet ‘moet’ kiezen dan ga ik voor de outfit van vrijdag. Ik noem dit een typische Lana outfit, want alleen de jeans en gestreepte sweater zijn veel te saai voor mij. Ik voel me dan ook gelijk heel saai en standaard, vraag me niet waarom haha. Daarom zijn kekke schoenen en jasjes altijd mijn antwoord op die ‘saaie’ looks. In deze outfit dus een nep leren gilet en de well worn leopard laarsjes. Vind het echt een geslaagde combi 😀.

Wat is jouw favoriete look uit deze outfit diary?

7 Reacties

  1. 27/03/2017 / 17:18

    Wat leuk zo een outfit diary. Ik vind dat je echt een onwijs leuke stijl hebt!

  2. 27/03/2017 / 09:28

    Wat een mooie outfits Lana! Ik vind de outfit van vrijdag heel erg leuk met dat giletje! 🙂 Liefs, Sija

  3. 26/03/2017 / 12:09

    Oh wat een leuke looks! De derde en vierde ook zijn mijn favorieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *