Outfit | De oranje sweater

Outfit | Oranje sweater

Het staat al een tijdje op mijn wishlist: een oranje sweater. Vraag me niet waarom ik een sweater in de kleur van het Koningshuis wil. Maar oranje is altijd een kleur geweest die mij intrigeert. Het is een rijke kleur die net dat beetje extra geeft aan je look. Ik maakte twee outfits met deze oranje sweater, kijk je mee?

Outfit | Oranje sweater

Oranje sweater | Mom jeans | Leopard rokje | Lange jas | Booties
Loafers | Gucci Dionysus bag | Miu Miu Madras bag | Oorbellen

De kleur is best heftig en in your face. En toch heb ik de sweater niet heel basic gecombineerd. De mom jeans en lange jas zijn de meest basic stukken uit deze outfit collage haha. Uiteraard zit er iets met leopard tussen en het grappige is; dit rokje van H&M heeft oranje details, perfect match!

Twee (of meer) outfits met de oranje sweater

Ik heb de collage zo samengesteld dat je je fantasie de vrije loopt kunt laten wat betreft outfit combinaties. Ga je voor de mom jeans met sockboots en Gucci tas? Nice! Of heb je liever het rokje met loafers en statement oranje tas van Miu Miu, ook helemaal top!

Ben benieuwd voor welke combi jij gaat, laat die gerust achter in de comments. Persoonlijk kan ik echt niet kiezen, vind alles leuk haha! Maar als ik dan toch echt móét kiezen ga ik voor de mom jeans, de Miu Miu tas en de loafers. Omdat het buiten steeds warmer wordt kunnen laarsjes langzaam verplaatst (niet vervangen hoho) worden voor open schoenen. Loafers zijn ideaal en ik heb zelf al een paar dat hier erg op lijkt gescoord bij Primark. Ze staan effortless chic onder een outfit als deze en in combinatie met de nette jas is het niet te casual. De tas is echt een oranje knaller, haalt elke simpele outfit op en past natuurlijk perfect bij de oranje sweater. Het zijn niet precies dezelfde oranje tonen en daardoor is het niet too matchy matchy. Stiekem vind ik de Dionysus iets mooier en is die ook iets tijdlozer, maar een statement bag is soms ook gewoon fun! In een perfecte wereld heb ik beide tassen hihi 😜 !

Wat vind jij van de oranje sweater?
En hoe zou jij hem stylen?

2 Reacties

  1. 02/03/2017 / 11:59

    Ik had toevallig gister een oranje sweater aan bij ZARA, maar moest er toch nog even aan wennen, haha. Wel vind ik hem heel tof met zo’n leopard print rokje. En die tas is ook tof!

  2. 01/03/2017 / 14:00

    Oh my god Lana, ik zag deze voorbij komen op Bloglovin’ en meteen verliefd. Natuurlijk wil je deze! Kopen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *