Nieuwe naam voor mijn blog: Fashiondiary!

Nieuwe blognaam

Je hebt het waarschijnlijk al gezien als je mij volgt op Instagram, sinds het begin van de maand heeft mijn blog een nieuwe naam: Fashiondiary! Ik vertel je in dit artikel graag waarom ik voor deze naam heb gekozen en wat er gaat veranderen op mijn blog.

Hoewel mijn blog qua layout niks is verandert, doet het veranderen van de naam toch echt wel wat vind ik. Natuurlijk is de header aangepast, maar ook al mijn artikelen in Google verwijzen door naar de nieuwe domeinnaam. Dit houdt in dat artikelen met een goede positie in Google op die positie blijven, wel zo fijn!

Waarom heb ik gekozen voor de naam Fashiondiary?

Heel simpel, ik vond Laantje.com geen mooie naam meer. Zes jaar geleden registreerde ik Laantje en schreef ik over van alles en nog wat. Mijn blog was echt een uitlaatklep maar had al wel een fashion focus. Ik deelde mijn outfits, liet zien wat ik had gekocht en hier en daar kwam er een korte update wat er gaande was in mijn leven. Ik schreef nooit echt persoonlijke artikelen op mijn blog en de naam Laantje (wat eigenlijk een ‘afkorting’ is van mijn naam Lana – Laan – Laantje) paste steeds minder goed bij de content die ik maakte.

Op een avond was ik naar geschikte domeinnamen aan het zoeken en toen ik zag dat Fashiondiary nog vrij was en ook nog met .nl was de keus heel snel gemaakt. Het is de perfecte naam voor mijn blog! Mijn blog is letterlijk mijn mode dagboek. En wat ik zo leuk vind aan deze naam is het persoonlijke element in het woord diary. Nu is het niet zo dat ik ineens elke week wekelijkse diary’s hier ga plaatsen, maar als ik iets persoonlijks wil delen, kan dat gewoon!

Wat gaat er veranderen op mijn blog?

Eigenlijk niet zo heel veel haha! Ik blijf nog steeds schrijven over fashion & style. Maar wat ik meer wil gaan doen is het geven van tips en mensen helpen. Hoe combineer je bepaalde kledingstukken en wat kan je het beste dragen naar verschillende gelegenheden. Wat zijn items waar je in moet investeren en hoe kun je je kleding en schoenen het best opbergen etc. Fashiondiary moet een plek worden waar je terecht kunt voor antwoorden op al je fashion vragen. En om het niet te onpersoonlijk te maken blijf ik lekker mijn eigen outfits en aankopen delen.

Ik hoop dat jij de nieuwe naam voor mijn blog net zo leuk vindt als ik! Heb echt zin om weer lekker te gaan bloggen en voor nieuwe content te zorgen waar jij als bezoeker echt iets aan hebt.

Stel je fashion vraag in de comments!

En zou het heel leuk vinden als je in de comments een fashion/style vraag achterlaat waar jij graag nog een antwoord op wil. Wellicht dat ik daar dan een artikel aan kan wijden!

7 Reacties

 1. 23/04/2017 / 19:50

  Goede stap hoor! Ik vind het een hele andere blog maar zoveel professioneler en mooier dan voorheen! You go! X

 2. 18/04/2017 / 21:57

  Ik vind je nieuwe blognaam echt zó leuk! En wat blog je al lang 😉

 3. 18/04/2017 / 09:09

  Wow, ik wist helemaal niet dat je al zo lang blogt, wat leuk! Na 6 jaar kan ik me voorstellen dat je wel eens wat nieuws wilt, als persoon groei je in die tijd natuurlijk ook enorm. Ik vind het een hele leuke naam, wat een geluk dat het nog beschikbaar was! Ben nu al benieuwd naar de artikelen. 🙂 Liefs, Sija

 4. 17/04/2017 / 16:03

  Ik vind het een leuke naam! Ik heb onlangs ook mijn blognaam en lay out veranderd hahah. Dacht het is tijd voor iets nieuws 🙂

 5. 17/04/2017 / 13:32

  Ik zag het inderdaad al op je Instagram, vind het zo’n leuke naam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *