National Glamour Day 2017: mijn must-shop picks

National Glamour Day 2017 mijn mustshop picks

Camo sweater & rokje: Mango | Slippers met studs: Loavies | Vans Old Skool | Mac Taupe & NYX matte lipcream in Berlin: Douglas | Crossbody bag, telefoonhoesje & haarband met legerprint: Lana’s Sieraden

Het zal je vast niet ontgaan zijn, vandaag is het National Glamour Day. En nee dat is zeker geen 1 april grap haha. Toen ik in laatst in Haarlem was stond ik met een paar Vans in mijn handen. Ja.. de sneaker die elke fashionista en haar moeder heeft, tot ik me bedacht dat ik ze waarschijnlijk ook met een fikse korting op National Glamour Day kon kopen. En dat kan! Want Vans doet gezellig mee! Ik ga zelf de stad niet in maar ga lekker vanaf de bank de Vans Old Skool naar huis klikken! Heer-lijk al die korting!

Mijn Glamour Day favorieten

Ik maakte een kleine maar fijne selectie van must pick-ups bij een aantal van mijn favoriete shops die meedoen aan National Glamour Day. En wat ik dan zo leuk vind is dat het ook echt een ding wordt. De winkels genoemd in het Glamour issue zijn allang niet meer de enige winkels die een leuke korting hebben. Andere winkels en webshops spelen ook slim in op deze dag!

Lana’s Sieraden doet ook mee met National Glamour Day!

En natuurlijk kan Lana’s Sieraden dan niet uitblijven he ;). Je shopt er met de code GLAMOUR20 met 20% korting, het hele weekend lang (shameless self promotion haha). Er zijn onder andere leuke slip-ons, gave tassen en toffe haarbandjes aan het assortiment toegevoegd. En ik heb ook een aantal favorietjes uit mijn eigen shop tussen de must picks staan!

Webshop update

Ook heb ik Ā nog een leuke update over de webshop: hij gaat helemaal vernieuwd worden! Ik ben al druk bezig met overzetten van alle producten en hoop dat alles binnen een paar weken helemaal klaar is om live te gaan! Kan echt niet wachten om de nieuwe shop te delen! Als je af en toe sneak peeks wilt zien volg mij dan op Instagram. Daar deel ik zowel op het account van Lana’s Sieraden als mijn eigen account BTS en updates :).

Genoeg gekletst, er moet geshopt worden haha!
Happy Glamour shopping day en fijn weekend! šŸ’‹

Heb jij al wat geshopt op National Glamour Day?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *