Mijn lente wishlist: 4 musthaves

Lente wishlist

Ik heb een aantal items die ik graag wil aanschaffen voor het nieuwe seizoen. Daarom heb ik een wishlist gemaakt met vier items die ik graag aan mijn wardrobe wil toevoegen voor de lente. Oké, technisch gezien vijf, de blouses die ik op het oog heb zijn (nog) niet online verkrijgbaar. Benieuwd wat er op mijn wensenlijstje staat? Let’s check it out!

Lente wishlist

Joggingbroek | Oranje sweater | Vans Old Skool | Straight jeans

Side stripe broeken

Twee broeken met strepen aan de zijkant. De joggingbroek van Zara is uitverkocht en hoewel ik prima soortgelijke broeken in tal van andere winkels kan scoren, vind ik die van Zara toch het mooist. Toen we door Haarlem liepen heb ik de broek zeker wel meer dan 5x keer gespot en hij stond bij elk meisje dat hem aanhad super tof. Zeker een fijne broek, helemaal op van die warme lente dagen waar we al even van konden genieten vorige week.

Vans Old skool: love them!

De broek wordt nog leuker met een stel Vans Oldskool eronder. Moest erg wennen aan deze schoenen en heb er een lange tijd niks mee gehad. Ik vond ze toch iets te skater. Maar nu ik de laatste tijd zowat leef in mijn All Stars, dacht ik dat een laag paar zwarte casual sneakers perfect zijn voor de lente! Ik hoop ze op National Glamour Day met korting te kunnen scoren, Vans doet in ieder geval weer mee dus dat is al helemaal top :).

Orange is the new black

Verder wil ik nog iets in de kleur oranje aan mijn kledingkast toevoegen. Het hoeft niet perse deze sweater van Zara te zijn hoewel ik die wel mega vet vind. Een oranje broek of T-shirt is ook helemaal prima. Super mooi met jeans en Vans, maar ook mooi in combinatie met wit. Heel chic! Ben heel blij dat veel winkels de kleur op hebben genomen in hun collectie en vind het ook een mooie kleur om de lente mee in te knallen. Oeh naast lila, maar daar heb ik al genoeg items van in mijn kast ;).

Wat staat er bij jou nog op je wishlist voor het nieuwe seizoen?

3 Reacties

 1. 21/03/2017 / 21:38

  Dat zijn leuke items! Ik ben zeker fan van de schoenen 😀

 2. 21/03/2017 / 08:46

  Ik heb al jaren een oranje blazer en ik ben er zo blij mee! Dat was echt een geweldige aanwinst en ik draag ‘m met veel liefde. Ik wil graag nog een mooie pantalon met streepjes voor deze zomer! Malou x

  • 21/03/2017 / 16:51

   Oeh ik vind een oranje blazer ook heel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *