Give me the shoes! 6x favorieten van Sacha

Favoriete Sacha schoenen

Roze metallic enkellaarsjes | Balenciaga look-a-like cut-out boots | Zilverkleurige loafers
Chunky embroided sandalen | Loafer instapperBuckle boots leopard

Ik schreef in mijn vorige artikel nog over minder shoppen en dat ik drie vuilnis zakken vol met kleding en schoenen weg heb gebracht naar het Leger des Heils.. Nu heb ik een shopping artikel met zes super toffe schoenen van Sacha. Waarvan ik het stiekem niet heel erg zou vinden als ze in mijn kast zouden staan. Tja..je bent een shoe-aholic of niet ;).

On trend schoenen bij Sacha

Ik moet eerlijke zeggen, Sacha heeft verreweg het best on trend schoenen assortiment. Ze weten precies welke designer schoenen het goed doen en welke het goed gaan doen in het high streets-segment en dus ook in hun winkels/webshop. Zo heb ik er mijn pointy boots gescoord en zijn het de beste betaalbare dupes van de Acne Jensen boots. Ik ging het assortiment langs en vond nog meer toffe schoenen, waaronder deze zes. Sommige geïnspireerd op mooie designer shoes en anderen gewoon spot on trend. Maar allemaal paartjes die ik superleuk vind!

Favorieten onder de favorieten

Oké als ik echt zou moeten kiezen welke Sacha schoenen er nu wel magisch in mijn stash mogen verschijnen, dan ga ik voor de leopard boots en de zilverkleurige loafers. De leopard boots zijn gewoon zo freakin’ awesome en duidelijk inspired by de Givenchy buckle boots. Deze laarsjes staan leuk onder zoveel verschillende outfits. Rokjes, jeans, jurkjes you name it, het geeft elke outfit een instant fashion boost. Love it! Ook de zilveren loafers, die weer een goede dupe zijn op de Gucci Princetown loafers, staan geweldig onder elke outfit. Heb al een aantal bloggers deze kleur van Sacha zien rocken en het staat heel tof. Zelfs onder een super simpele outfit. Gotta love statement shoes!

Wat vinden jullie van de schoenen van Sacha
en welke zijn jouw favoriet?

3 Reacties

  1. 19/03/2017 / 23:39

    Heel tof! Die loafer instapper is echt te gek. Zoiets zoek ik nog!

  2. 16/03/2017 / 07:55

    Die leopard en cut-out boots, wauw! Die wil ik nu echt wel in mijn kast hebben, hoe tof zijn die?! Sowieso wil ik nog heel graag cut-out boots en dit is een geweldig paar. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *