Favoriete look | Zara lookbook March

Dit is mijn favoriete look uit Zara’s lookbook van maart.
Wat een beauty hè, die blazer! It’s all in the details.
Ik zie mijzelf dit zo dragen! De combinatie van sophisticated (blazer & blouse) en een beetje urban/sporty (de loose pants) ligt mij wel :). Top dit off met de laarsjes uit mijn wishlist van een post terug en voila: er is een leuke outfit geboren :)! Wat is jullie favoriet uit het lookbook? En verder nog leuke items op de online shop gespot? Tell me!
Follow Laantje
Share:

4 Reacties

 1. 17/02/2012 / 04:12

  Love the print of that blazer, so yummy.

  SIDEWALKCATWALKS.com

 2. 17/02/2012 / 00:06

  Die blazer is inderdaad echt prachtig! De mix van prints vind ik ook erg leuk.

 3. 16/02/2012 / 19:34

  Ziet er echt leuk uit! Ik volg je hoor! Kom je ook eens op mijn blog kijken? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *