Home Fashion De fashion trends die ik dit najaar zeker ga dragen

De fashion trends die ik dit najaar zeker ga dragen

Door Lana 09/10/2017
De fashion trends die ik dit najaar zeker ga dragen

De trend reports en posts vliegen je om de oren en waarschijnlijk ben je al aardig op de hoogte wat de fashion trends zijn voor dit najaar. Het leek mij daarom leuk om de trends die ik zeker ga dragen dit najaar te delen in mijn versie van een trend report. Met items uit mijn eigen kledingkast. Benieuwd in welke fashion trends je mij zult zien deze herfst/winter? Lees dan snel verder!

1. Shiny & krakend

Fashion trend lakleer
De krakende stof is weer terug van weggeweest. Vorig jaar was de lakleer broek helemaal hot en dit jaar kan hij weer gewoon aan. Daarnaast zijn lakleren rokjes, laarzen en jassen ook veel gespot. Mijn lakleren broek van Topshop gaat gewoon weer aan dit najaar en ik combineer hem het liefst super laidback met een gekleurde sweater en Vans.

2. Prince of Wales check

Fashion trends ruitjes blazer

Ruitjes zijn eigenlijk tijdloos, maar dit najaar zie je het printje veel op blazers en pantalons. De oversized boyfriend blazer in de Prince of Wales check is mega populair en die van H&M stond op mijn wishlist. Hij is helaas al uitverkocht in mijn maat, maar ik heb een even mooie geruite blazer van Bershka gevonden. Iets meer fitted en daardoor perfect in meerdere looks te combineren.

3. Modest rood

Fashion trend rood

Het is de kleur van het seizoen, maar dat wist je wellicht al haha. Op Pinterest passeren volledige rode outfits de revue, ik vertaal de trend naar rode details. Met leuke laarsjes, een rode tas of accessoires is het niet gelijk zo in your face maar wat meer modest. Een makkelijke manier om de kleur van dit najaar toch te verwerken in je outfits. Misschien dat je daarna voor een opvallender item wilt gaan zoals een rode broek of rok, love it!

4. Lekker broekie!

Fashion trend printed flares

Over opvallende broeken gesproken: flared broeken met een toffe print zijn mijn nieuwe ding. De leopardprint flare kon natuurlijk niet uitblijven. Elke fashionista heeft er eentje in haar wardrobe. Heerlijk in combinatie met een oversized knit of netjes gecombineerd met een blouse of blazer. De verticaal gestreepte broeken zijn echt een score van de Bershka, helemaal de groene variant. Met een opvallende flared broek met leuke print zit je altijd goed als je het mij vraagt en ik ga ze zeker vaak dragen dit najaar.

5. Hoofddeksels 2.0

Fashion trends berets & bakerboys

De bakerboy kennen we inmiddels allemaal, vorig jaar was het al een musthave voor op je hoofd. Dit jaar kun je hem mooi afwisselen met een andere klassieker: de baret. Je kunt gaan voor klassiek rood of zwart. Maar je hebt ook superleuke baretten met parels, ringen, studs en cut-outs. Geeft een leuke twist aan de Parisienne vibe wat een baret toch wel aan je look geeft.

6. Statement oorbellen

Fashion trend statement oorbellen

Een tijdje waren minimalistische oorbellen en subtiele earparty’s de rage. Nu moeten ze plaatsmaken voor statement oorbellen. Hoe opvallender, hoe beter! Ik moest in het begin een beetje wennen aan deze trend, maar zag op Instagram steeds vaker meiden statement oorbellen dragen in een super leuke outfit. Dus besloot ik ze zelf ook aan te schaffen en ze gelijk te verkopen op Love & Pieces. En ik moet zeggen, ze maken je outfit zo-veel leuker. Zelfs de meeste simpele/saaie outfits krijgen een boost!

Wat is jouw favoriete fashion trend van dit najaar?

Dit vind je misschien ook leuk

3 comments

Kledingfan 16/10/2017 - 10:28

Ja deze trends zijn ook helemaal mijn ding! Alleen van rood ben ik niet zo’n fan.

Reply
Angela 11/10/2017 - 22:13

Ik heb laatst een lakleren broek en platform schoenen gekocht. Luipaardprint is ook helemaal mijn ding.

Reply
Evelien 10/10/2017 - 15:45

Jaaaa, ik heb een lakleren rokje en kan niet wachten tot ik de perfecte broek vind! Love it <3

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.