Home Fashion Fashion Talk | Midi rok: Combineer tips + outfits

Fashion Talk | Midi rok: Combineer tips + outfits

Door Lana 13/12/2014
Fashion Talk | Midi rok: Combineer tips + outfits

Als je al geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, dan heb je dit filmpje waarschijnlijk al gezien! Maar ik ga hem natuurlijk ook nog even op mijn blog met jullie delen :). Dit is alweer de derde video van Fashion Talk. Zoals de titel al zegt geef ik in deze video tips hoe je een midi skirt kunt combineren en laat ik een aantal outfits zien. Ik draag mijn midi skirts eigenlijk veel te weinig. Maar nu ik ze gestyled heb in verschillende outfits, ga ik de rokken wat vaker uit de kast trekken en ze gewoon met een panty combineren in deze koude dagen! Want rokjesdag hoeft echt niet alleen maar in de zomer te zijn ;). Dacht eerst dat dat niet mooi zou staan, maar tijdens het samenstellen van de outfits voor het filmpje kwam ik erachter dat het eigenlijk prima kan, een panty bij een midi rok! Kijk, die Fashion Talk filmpjes zijn zelfs voor mij handig haha ;)!

Trouwens, de response op de filmpjes is echt heel leuk! Tot nu hebben alle filmpjes (waaronder deze) een aantal duimpjes omhoog gekregen en heb ik ook hele leuke reacties ontvangen. Thanks allemaal! Daar doe ik het voor en het is ook heel leuk om te weten dat meiden (jullie dus :)) de Fashion Talk videos leuk + handig vinden. Maakt het maken van deze videos nog leuker! Ik haal zelf veel plezier uit het editten en vind het altijd belangrijk dat het een leuk filmpje wordt, een filmpje waar ik zelf ook naar zou kijken. Hoop dat ik dat een beetje overbreng in mijn edit kunsten (ahum). Ben geen pro en moet de fijne kneepjes nog onder de knie krijgen, maar ik vind het wel heel interessant en leuk. Wil elke keer wel wat nieuws proberen, lang leve tutorials haha! Als jullie nog handige tips hebben en leuke onderwerpen die ik kan behandelen in Fashion Talk, laat gerust een comment achter. Alle fashion idee├źn zijn welkom :)!

Wat vinden jullie van dit nieuwe Fashion Talk filmpje en hoe combineren jullie een midi rok?

Dit vind je misschien ook leuk

3 comments

Marloes 13/12/2014 - 20:29

Leuke outfits!

Reply
Dionne 13/12/2014 - 11:33

De tweede outfit is leuk! Leuk filmpje!

Reply
robin sue 13/12/2014 - 09:32

super leuke outfits!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.