Home Fashion Fashion favorieten van de afgelopen 4 maanden

Fashion favorieten van de afgelopen 4 maanden

Door Lana 15/05/2018
Fashion favorieten van de afgelopen 4 maanden

Genieten jullie ook zo van het lekkere weer? Heerlijk die zon! Ik word er elke dag weer vrolijk van. Waar ik ook vrolijk van word zijn een aantal favoriete fashion items in mijn kledingkast. Ik heb een paar nieuwe items toegevoegd aan mijn garderobe en ook een paar klassiekers herontdekt. Ben je benieuwd naar mijn fashion favorieten van de afgelopen 4/5 maanden? Lees dan snel verder!

 

Fashion favorieten 2018

Geprinte pantalon H&M

Broeken met stipjes of luipaardprint vind ik super. Alleen die schreeuwen nou niet bepaald SPRING! Deze pantalon van H&M met een toffe leaf print doet dat wel naar mijn mening ;). Hij is van een collectie ontworpen door Anna Glover. Ik combineer hem graag met een blouse of blazer voor werk en met een slouchy trui voor thuis. De broek geeft elke outfit gelijk een boost en je kunt hem verder met hele simpele basics supergoed stylen. I like!

Adidas Stan Smiths

Een oudje en klassiekers in mijn schoenencollectie: de witte Stan Smith sneakers van Adidas. Ik heb ze inmiddels al een paar jaar en ze zijn misschien niet meer zo heel wit, maar nog wel in prima staat om ze gewoon lekker te kunnen dragen in de lente en zomer. Zodra het weer het toelaat en het zonnetje schijnt, trek ik deze sneakers gelijk aan. Ze zorgen ervoor dat elke look een fris, zomers elementje krijgt. En deze witte sneakers kunnen werkelijk onder elke outfit en dat maakt ze all time favorietjes.

 

Fashion favorieten 2018

Donkergroene blazer Mango

De mooie kleur van deze blazer van Mango sprak mij direct aan en ik heb hem op Glamourday voor een fijn prijsje op de kop getikt. Altijd fijn die korting :). Sowieso ben ik de laatste tijd echt fan van de kleur donker/smaragdgroen. Hoewel het een kleur is die je vaak in het najaar ziet, heb ik hem ook gespot in leuke jurkjes en rokjes. Perfect voor de zomer, helemaal met een lekker sunkissed kleurtje op je huid en in combinatie met wit.

Lichtblauwe T-shirt truitje Zara

Dit truitje met korte mouwen combineer ik graag met mom jeans en een blazer, de bovenste outfit is echt één van mijn favorieten. Perfect voor werk en de perfecte balans van casual chic. Right up my street! Dit soort truitjes zijn fijn omdat het net T-shirts zijn maar dan iets meer fitted en dikker. Daardoor zijn ze ook super makkelijk in verschillende looks te combineren. Zo staat dit truitje ook superleuk boven een midi rok. Sneakers of sandalen eronder en je bent ready for summer. Ik heb het truitje ook in andere kleuren besteld, zo fijn vind ik ‘m haha!

 

Fashion favorieten 2018

Oversized beige trui Zara

Een andere trui die favoriet was de afgelopen 4 maanden is deze zandkleurige trui van wederom Zara. Ik vind Zara altijd fijne tricot hebben. Ik zocht naar een trui die niet te dik was en een mooie beige kleur had die ik makkelijk met andere nude tinten kon combineren. Found it! De trui heeft een oversized fit en ik heb hem in maat M genomen. Hierdoor valt die nog iets meer oversized, maar dat vind ik geen probleem. Een trui mag van mij wel wat groter vallen. En wat ik zo fijn vind is dat deze trui heel tuck-able is haha. Hij valt mooi doordat die wat zwaarder is, dus ook wanneer je hem in je broek of rok stopt. En hoe cute is die midi rok met stippen!?

Nude kleurige Dr. Martens Pascal

Mijn eerste paar Docs en ze zijn niet zwart, whut!? Toen ik deze nudekleurige Dr. Martens zag, flitsten er allemaal leuke festival outfits met nudetinten door mijn hoofd. Plus het is een keer wat anders dan de populaire zwarte variant. Mijn favoriete combinatie is denk ik wel die met de stippen rok, dat contrast van stoer en girly vind ik heel leuk. Als het straks zomer is, wordt de trui vervangen voor een fijn T-shirtje en ben ik helemaal ready voor een festival!

Ik heb bij alle favorieten linkjes (sommige zijn Affiliate) geplaatst, dus mocht je een item leuk vinden dan kun je het online checken! En wil je graag weten waar een bepaald kledingstuk of item dat niet gelinkt is vandaan komt, vraag het gerust in de comments!

Wat is jouw favoriet uit mijn favorieten :)?

Dit vind je misschien ook leuk

1 comment

Djuli 31/05/2018 - 18:14

Wauw! Je plantenbroek is echt heel tof!

Reply

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.