7 Leuke fashion video’s op YouTube!

7x leuke fashion video's

Nu het nieuwe seizoen in full swing is (hallo wind, regen en kou) verschijnen op YouTube ook de eerste video’s met een herfst thema. Uiteraard klik ik die rondom fashion het eerst aan en hoewel ik lookbooks heel leuk vind, heb ik toch meer met talky fashion video’s.

Pak een lekker grote kop thee erbij (en truffel pepernoten on the side), een dekentje, steek je favoriete geur kaars aan en let’s watch some YouTube video’s!

Toevallig plaatsten zowel Lilia als Lily een talky fashion video en ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om deze en andere fashion video’s met je te delen. Vind het zelf altijd leuk om nieuwe YouTubers te ontdekken. Mocht je de YouTubers op deze pagina nog niet kennen, neem zeker een kijkje op hun kanaal en abonneer als je ze ook leuk vindt.

Niet zomaar een lookbook

Toch een lookbook! Maar met lookbooks van de meiden van The Line-Up ben je altijd in for a treat. Sommige outfits zijn bomb.com, maar niet alle outfits zijn mijn ding (sommige kledingstukken zijn net iets te kort). Het gaat vooral om de kwaliteit van de video en de manier waarop er geedit is. I love it!

Fashionbloggers on YouTube

Een week geleden plaatste Negin haar eerste vlog. Je krijgt een kijkje achter de schermen en pakt gelijk Milaan fashion week mee. Niet perse inhoudelijk heel fashion. Maar ik vind het wel interessant om te zien hoe een dag (ook al zie je slechts een paar minuten ervan) van een grote fashionblogger er uit ziet. En natuurlijk is het ook gewoon een slimme zet van Negin om een YouTube kanaal te starten. Andere grote fashion bloggers gingen haar al voor en dat brengt mij bij de volgende video!

Aimee van Song of Style deelt haar fashion week dieet. En boy, zij kan eten haha! Verder heeft haar channel vlogs maar ook how to video’s. Ik spot een nieuwe trend: fashionbloggers on YouTube ;).

YouTube Guru’s


Jenn van het kanaal ClothesEncounters maakt ook leuke fashion video’s. What Would Jenn Wear is zo’n voorbeeld en het idee is al door ander YouTubers waaronder Jiami overgenomen. Ik vind vooral de interactie leuk. Als kijker kun je vragen inzenden over welke outfits je in bepaalde situaties het best kunt dragen. Kan van alles zijn, Jenn geeft je daar antwoord op door te laten zien wat zij zelf zou dragen samen met een paar handige tips. Ook extra points voor de editing, love it. Oh en haar huis trouwens haha!

Creatievelingen

Over on point editing gesproken, deze video van de Fashion Citizen twins is verfrissend. Het gaat niet zozeer over fashion, maar over of jij jezelf mooi vindt en wat jouw definitie van beauty is. Ik vind dit soort creatieve video’s heel fijn om naar te kijken en kan de hoeveelheid werk wat in zo’n video gaat echt waarderen. Helemaal als alles klopt en de message die een YouTuber wil overdragen ook bij mij overkomt. Mel & Steph kunnen dit en daarom vind ik hun kanaal ook zo leuk. Naast creatieve video’s vind je elke maand een Q&A, weekly vlogs en ook hun thrift hauls zijn leuk om naar te kijken.

Zo, deze post was eigenlijk helemaal niet gepland maar is best uitgebreid geworden haha. Ik hoop dat je het leuk vond en ben benieuwd wat je van de fashion video’s vindt. Laat me vooral in de comments weten of je deze YouTubers al kent! En mocht je zelf nog kanalen hebben waarvan je denkt; dat is ook wel iets wat Lana leuk vindt, zet het in de comments! Ben altijd op zoek naar leuke nieuwe channels.

Wat voor soort video’s kijk jij op YouTube?
En wat vind jij van mijn selectie van fashion video’s?

Share:

4 Reacties

  1. 04/10/2016 / 11:03

    Leuke video’s, een aantal kanalen kende ik al, een aantal nog niet. Zelf ben ik erg van de ‘creatieve’ youtubers. Zo vind ik de kanalen With Wendy, The Sorry Girls, ToThe9’s (vanwege hun mooie edits en uitgesproken stijl) en Coolirpa erg gaaf. Ook jou video’s bekijk ik altijd met veel plezier en haal er veel ‘combinatie-inspiratie’ uit. <3

  2. 04/10/2016 / 09:09

    Leuke filmpjes heb je bij elkaar gezet! Ik ga ze zeker een keer kijken als ik de tijd ervoor heb!

  3. 04/10/2016 / 09:02

    Leuk! Ik volgde alleen Lilia van deze video’s maar ben ook benieuwd geworden naar de anderen šŸ™‚ Ik ga ze vanavond lekker even bekijken op de bank! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *